GreenBau vă prezintă TEHNOLOGIA GERMANĂ care vorbeşte de la sine

GreenBau vă prezintă TEHNOLOGIA GERMANĂ care vorbeşte de la sine

Mașinile HEDELIUS sunt produse în Germania de trei generații, stabilind standardul construcțiilor de mașini-unelte în Europa înca din anul 1967. GreenBau Tehnologie este distribuitor unic al mașinilor-unelte HEDELIUS în România.

HEDELIUS dezvoltă și produce centre de prelucrare verticale cu comandă numerică, de înaltă performanță. Gama de echipamente include mașini cu trei, patru și cinci axe în pendul și combină designul, fiind vândute în întreaga Europă pentru industria producătorilor de mașini, industria aerospațială, tehnologia ambalării și multe alte sectoare ale industriei prelucrătoare prin așchiere. Precizia, productivitatea, disponibilitatea și service-ul sunt factorii determinanți ai deciziei în favoarea centrelor de prelucrare verticale HEDELIUS.

Inovația este generată la HEDELIUS printr-un dialog intens cu clienții și clienții potențiali. Mii de clienți din întreaga Europă au încredere în promisiunea de calitate ,,Made in Germany - Made by HEDELIUS” și prețuiesc parteneriatul de încredere.

GreenBau Tehnologie este unic distribuitor de mașini-unelte HEDELIUS în România. Asigurăm astfel succesul afacerii clienților noștri datorită gamelor de utilaje propuse, tehnologilor și funcționării fără probleme oferite cu fiecare mașină-unealtă. Suntem alături de toate sectoarele din industria de prelucrări a României, oferind suport și soluții pentru toate tipurile de piese.

Centrele de prelucrare HEDELIUS sunt produse în întregime în fabrica din Germania pentru a garanta o calitate optimă și timpi scurți de livrare. Sunt proiectate cu o construcție semi-portal și se pot pregăti cu două spații de lucru ce pot fi folosite în paralel.

În masa de lucru poate fi integrată o masă rotativă comandată numeric permițând astfel prelucrări cu 5 axe fără torsiune a pieselor grele.

Opțional centrul de prelucrare vertical HEDELIUS poate fi echipat cu un sistem de prindere cu punct zero ce se instalează în masa mașinii. Sistemul de prindere montat pe masa mașinii reduce considerabil timpul necesar pentru strângerea și pornirea mașinilor - producția devine semnificativ mai eficientă, reducând timpii de pregătire mașină.

Gama de utilaje HEDELIUS include:

  • Seria C: centre de prelucrare în 3 sau 4 axe cu lungime de prelucrare de la 1800mm la 6500mm, pentru piese individuale și producție de serie mică din construcția de mașini, vehicule, fabricarea de scule;

  • Seria Forte: centre de prelucrare în 3 axe de mare productivitate, cu spațiu de lucru complet închis, cu lungime de prelucrare de la 1600mm la 4200mm;

 

 

  • Seria BC: centre de prelucrare în 3 sau 4 axe cu putere mare la arborele principal - 55 kW și masa de lucru adecvată pentru piese foarte grele, folosite în construcția de mașini și scule. Lungime de prelucrare de la 2340 mm la 6500 mm.

 

  • Seria Acura: centre de prelucrare în 5 axe foarte compacte cu masa rotativă integrată pentru prelucrarea de înaltă precizie cu masa de dimensiune ɸ 440mm sau ɸ 650x540mm

 

  • Seria Tiltenta: centru de prelucrare vertical în 5 axe cu axul principal pivotant, masă rotativă comandată numeric integrată în masa mașinii ɸ 630mm. Lungime de prelucrare de la 1350mm la 4200mm.

Toate centrele HEDELIUS vin cu o tastatură  completă CNC, monitor color și posibilitatea de a alege între ultimele tehnologii NC de control Siemens sau Heidenhain, versatile și ușor de aprofundat.

Centrele de prelucrare cu coloană mobile de ultimă generație HEDELIUS sunt eficiente, fac costurile de prelucrare ușor de suportat și prelucrarea precisă în fontă, aluminiu, oțel.

797 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Cere Detalii sau Oferta

Completati cu numele dvs.

Completati cu denumirea companiei pe care o reprezentati.

Adresa dvs. de e-mail.

Numarul dvs. de contact.

Mesajul dvs.

Pentru abonare (la revista sau newsletter), postare comentarii sau participare la discutiile din forum, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator. Daca nu aveti cont, click pe [creeaza un cont nou]
CAPTCHA

Introduceţi codul numeric din imaginea de mai jos.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.