O nouă generaţie de roboţi

O nouă generaţie de roboţi

Robotul uşor şi de precizie LBR iiwa deschide noi posibilităţi în automa­tizarea industrială. Cu ajutorul celor 7 axe, LBR iiwa este conceput după braţul uman şi poate fi operat prin poziţionare şi conformare. Acestea, combinate cu sistemele de senzori integraţi, înzestrea­ză robotul cu senzitivitate programabilă.

Funcţia de detecţie a coliziunii de înaltă performanţă şi senzorii de cuplu integraţi în axe fac din LBR iiwa o soluţie ideală pentru procesele de asamblare delicate şi permite utilizarea unor instrumente simple. Greutatea sa redusă, cele 7 axe şi design-ul compact îl fac ideal pentru instalare în situaţii limită şi permit integrarea uşoară în soluţii deja existente. LBR iiwa este disponibil cu capacităţi de sarcină de 7 şi 14 kg. KUKA oferă, astfel primul şi singurul robot uşor - lightweight cu sarcină utilă de peste 10 kg.


Furnizor:  KUKA


3001 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Cere Detalii sau Oferta

Completati cu numele dvs.

Completati cu denumirea companiei pe care o reprezentati.

Adresa dvs. de e-mail.

Numarul dvs. de contact.

Mesajul dvs.

Pentru abonare (la revista sau newsletter), postare comentarii sau participare la discutiile din forum, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator. Daca nu aveti cont, click pe [creeaza un cont nou]
CAPTCHA

Introduceţi codul numeric din imaginea de mai jos.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.