Noua metodă de strunjire Prime Turning™ şi sculele Coro Turn™ Prime, prezentate de Sandvik Coromant la EMO 2017

11.09.2017 | SCULE | Sandvik
Noua metodă de strunjire Prime Turning™ şi sculele Coro Turn™ Prime, prezentate de Sandvik Coromant la EMO 2017

La EMO 2017, Sandvik Coromant va prezenta soluții inovative pentru mai multe procese de prelucrare eficiente. Viitorul prelucrării și al producției ocupă scena centrală în standul companiei, care ocupă o suprafață de 528 m2 în hala 5, standul B18. Credincios motto-ului ,,Împreună modelăm viitorul fabricației – Să ne conectăm”, Sandvik Coromant are ca scop aducerea operațiunilor de prelucrare la un nivel superior, prin oferirea unor noi soluții digitale și permițând conectarea proceselor, acordând atenție optimizării proceselor de prelucrare și deciziei de creștere a profitabilității.

O echipă internațională de 40 de specialiști va prezenta inovațiile companiei și va răspunde întrebărilor oricărui vizitator pe care acesta le-ar avea despre ultimele tendințe din domeniul prelucrărilor.

Printre elementele esențiale ale acestui an sunt noua metodă Prime Turning™ cât și sculele corespunzătoare Coro Turn™Prime, prima soluție industrială pentru strunjirea în toate direcțiile, oferind o îmbunătățire a flexibilității prelucrării, a productivității și a durabilității sculei.

În plus, în continuare se acordă importanță dezvoltării soluțiilor CoroPlus®, dezvoltate pentru lansarea Industry 4.0.

Aceasta permite conectarea diferitelor etape ale procesului de planificare a operațiunilor, a procesului de planificare și a prelucrării ca și pentru extinderea analizei procesului de producție, pentru a asigura o producție mai profitabilă și mai sustenabilă. ,,Digitalizarea înseamnă transformarea lumii noastre, iar industria prelucrătoare nu face excepție. Noi, la Sandvik Coromant dorim să utilizăm oportunitățile pe care trebuie să le ofere această transformare, pentru cel mai mare profit al beneficiarilor noștri și să facă aceste oportunități să fie la dispoziția lor. Scopul nostru este de a aborda întregul potențial al digitalizării, cu ajutorul ideilor innovative și al conceptelor inteligente,” afirmă Nadine CRAUWELS, Președintele Sandvik Coromant.

Datorită cooperării cu numeroși producători de mașini-unelte, soluțiile la zi ale sculelor companiei vor fi prezentate nu numai la standul său propriu de la Hanovra, ci și în mai multe locații din întreaga expoziție, la standurile partenerilor.

În plus față de aceasta, echipa de service va asista și va sfătui expozanții înainte și în timpul EMO. O echipă puternică de 20 de specialiști va fi deja în târg cu o săptămână înainte de deschiderea porților acestuia și poate fi găsită la pavilionul P35.

În fine, dar nu în ultimul rând, structurile media vor putea să obțină informații privind cele mai recente dezvoltări corporatiste și tehnologice la evenimentele destinate presei care vor avea loc pe 19 septembrie la centrul de presă.

(Se pot afla mai multe la: 

  • www.sandvik.coromant.com/en-gb/products/news/Pages/default.aspx#new-turning-tools)
302 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Cere Detalii sau Oferta

Completati cu numele dvs.

Completati cu denumirea companiei pe care o reprezentati.

Adresa dvs. de e-mail.

Numarul dvs. de contact.

Mesajul dvs.

Pentru abonare (la revista sau newsletter), postare comentarii sau participare la discutiile din forum, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator. Daca nu aveti cont, click pe [creeaza un cont nou]
CAPTCHA

Introduceţi codul numeric din imaginea de mai jos.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.