Articole - Iscar Tools

Scule / de Iscar Tools - 19 martie 2018

Prelucrări inteligente cu LOGIQ în era INDUSTRIEI 4.0

ISCAR a lansat campania LOGIQ şi astfel aduce un nou standard de excelenţă în domeniul prelucrărilor prin aşchiere. Lider industrial şi inovator în domeniul sculelor aşchietoare, ISCAR duce concep- tul IQ al prelucrărilor inteligente chiar mai departe, prin adăugarea de îmbunătăţiri logice.

Scule / de Iscar Tools - 09 decembrie 2017

Proiecte complexe, ansambluri de scule

Termenele de instalare din ce în ce mai provocatoare pun probleme serioase constructorilor de mașini-unelte care se angajează să livreze proiecte la cheie. Astfel: sistemele de producție comandate trebuie să fie aduse rapid, instalate și integrate procesului productiv existent, iar piesele produse trebuie să fie conforme documentației și acest lucru trebuie să fie demonstrat rapid.

Scule / de Iscar Tools - 09 octombrie 2017

ISCAR - Conectat la noua industrie 4.0’

ISCAR oferă câteva scule digitale standard aparținând actualei revoluții industriale, ușurând accesul utilizatorului la date utile și permițând realizarea și interpretarea ușoară a calculelor de regim așchietor.

Scule / de Iscar Tools - 11 septembrie 2017

ISCAR, prelucrând mai mult decât metale

Producătorii din diferite domenii industriale, prin departamentele de dezvoltare tehnologică, sunt în permanentă căutare de soluţii superioare. O cale care s-a dovedit a fi de succes este utilizarea de materiale noi, înlocuitoare ale metalelor.

Scule / de Iscar Tools - 20 iulie 2017

Frezare în titan

Proprietățile fizico-mecanice remarcabile – în special rezistența la rupere raportată la greutatea specifică – precum și proprietățile anticorozive excepționale au făcut ca aliajele de titan să aibă utilizare din ce în ce mai mare în multe sectoare industriale sensibile din aceste puncte de vedere. Exemplul cel mai convingător îl reprezintă industria globală aeronautică.

Scule / de Iscar Tools - 19 martie 2017

Industria de petrol şi gaze, post-criză Soluţii ISCAR de prelucrare

După o lungă perioadă de activitate ,,în plin‘’, stimulată de prețuri ridicate, industria globală de petrol și gaze a traversat o perioadă de fluctuații extreme. Spre sfârșitul anului 2015, piețele au fost nevoite să reacționeze în condițiile dramatice create de prețul scăzut al barilului de petrol –  sub 40 $ - o devalorizare surprinzătoare, dacă avem în vedere situația anterioară.

Scule / de Iscar Tools - 06 decembrie 2016

Panaceul ISCAR pentru sectorul pieselor miniaturale şi al celor cu destinatie medicală

Industria medicală globală este unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creştere. Pe parcursul anului 2015, aproxi­mativ 10% din volumul total al prelucrării prin aşchiere a metalelor s-a adresat acestei industrii. Cererea pentru pro­ducerea pieselor de mici dimensiuni cu precizii din ce în ce mai ridicate, din materiale greu prelucrabile, continuă să crească.

Scule / de Iscar Tools - 06 decembrie 2016

Noi capete de găurire

ISCAR extinde gama capetelor de găuri­re SUMOCHAM, prin crearea unei geo­metrii revoluţionare, prevăzute cu fante pe muchia aşchietoare. Acestea sunt destinate fragmentării aşchiilor.