Articole - KUKA Robotics Hungary

Roboti / de KUKA Robotics Hungary - 07 mai 2018

Când roboţii se mişcă liber

Platformele se deplasează autonom în halele de producţie și transportă piese de la o mașină la alta. Acest scenariu a devenit deja realitate în anumite sectoare ale industriei. Dacă piesele sunt prea grele pentru a fi deplasate prin forţa umană, așa-numitele Vehicule Ghidate Autonome (AGV) preiau sarcina de pe umerii noștri.

Roboti / de KUKA Robotics Hungary - 20 iulie 2017

Familia KR QUANTEC

Cu gama sa largă de modele, care cuprinde peste 30 de tipuri de roboți de bază cu diferite opțiuni de montaj, seria KR QUANTEC garantează existența unui robot perfect adaptabil aplicațiilor specifice clientului. O singură familie de roboți acoperă întreaga gamă de sarcină utilă de la 90 la 300 kg, cu lungimi de braț cuprinse între 2500 și 3900 mm.

Roboti / de KUKA Robotics Hungary - 17 mai 2017

Networking în Cloud

În fabricile viitorului, roboții vor juca un rol mai mare și vor crea noi metode de producție, ca parte a sistemelor inteligente. Cu condiția ca schimbul de date dintre componentele conectate în rețea să funcționeze corect. Aici intră în joc soluțiile Cloud și Big Data. Fuziunea dintre expertiza mecatronică și tehnologia informatică extrem de inteligentă - la KUKA, este poarta de acces către procese de producție mai eficiente și mai flexibile conform conceptului Industrie 4.0.

Roboti / de KUKA Robotics Hungary - 20 martie 2017

Robotică avansată: Viitorul aparţine colaborării dintre oameni şi roboţi

Colaborarea directă dintre oameni și roboți, denumită și colaborare operator-robot (COR), are loc în primul rând în sectoare cu niveluri scăzute de automatizare sau în care nu există deloc. Un exemplu clasic în acest sens este industria automobilelor: pe linia de asamblare a caroseriei 95% din procese sunt automatizate, în timp ce doar 5% sunt realizate manual.

Roboti / de KUKA Robotics Hungary - 08 octombrie 2016

O nouă generaţie de echipamente robotizate. Robotul uşor şi de precizie LBR iiwa deschide noi posibilităţi în automatizarea industrială.

Robotul uşor LBR iiwa – intelligent industrial work assistant – este un asistent inteligent pentru sarcini industriale, care deschide oportunităţi pentru noi aplicaţii de service şi robotizări medicale. Este sensibil, uşor de utilizat, precis şi flexibil şi este echipat cu sisteme mecanice şi o tehnologie de acţionare pentru operare industrială.

Roboti / de KUKA Robotics Hungary - 05 octombrie 2016

Pieţe noi, soluţii noi

Datorită soluţiilor de automatizare producţia de electronice poate fi adusă înapoi din Asia. Numărul în creştere al produselor noi, dezvoltarea în ritm mereu mai alert şi ciclurile de viaţă în scădere al produselor impun o flexibilitate mai mare şi în procesul de producţie. Menţinerea competitivităţii deschide drumul spre extinderea mereu mai rapidă a soluţiilor de automatizare.

Roboti / de KUKA Robotics Hungary - 20 mai 2014

Profesioniştii maşinilor-unelte. Roboţii KUKA KR AGILUS WaterProof

Compacţi, precişi, agili şi rapizi: roboţii din seria KR AGILUS sunt noii maeştri ai vitezei. Când vine vorba despre manipulări, în special Pick&Place (ridică/apucă şi poziţionează), KR AGILUS oferă rezultate impresionante, în combinaţie cu timpii de ciclu minimizaţi. În acelaşi timp, această familie de roboţi mici lucrează cu o înaltă precizie, fiind posibilă o înaltă calitate a producţiei.