KUKA Hungária

Adresa: Str. W. A. Mozart nr. 5, Dumbravita, Romania, Cod Postal: 307160

Website: Vezi website


Share:

Declaratia Managerului KUKA Hungária

„ Robotizarea automatizării este o mega-tendință. În ultimii ani KUKA evoluează în condițiile unei piețe foarte dinamice, orientată spre inovaţie și permanent redefinită. Creşterea personalizării în perioada Industrializării 4.0 schimbă modurile de producție. Pieţele volatile fac ca fabricarea profitabilă a loturilor mici să fie mai importantă ca nicicând. Acest lucru poate fi rezolvat cu ajutorul unei matrice de producţie care să permită o producţie extrem de versatilă pe scară industrială şi în reţea, de-a lungul întregului lanţ al procesului. În plus faţă de portofoliul de roboți industriali cu caracter general, KUKA poate acum contribui la dezvoltarea fabricilor viitorului cu platforme mobile și roboți mobili, care solicită mobilitate și flexibilitate. Unii dintre roboţii noştri lucrează mână-în mână cu oamenii iar alţii poziționează cu precizie milimetrică piesa de prelucrat.” Norbert Sebesi, Sales Manager Romania&Bulgaria

KUKA Hungária Manager

Despre KUKA Hungária

KUKA oferă o gamă largă și unică de roboți industriali și sisteme robotizate, acoperind toate categoriile comune de sarcină utilă și tipuri de roboți.

Ca pionier în domeniul roboticii şi tehnologiei automatizării, KUKA Robotics este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme robotice din lume. KUKA oferă o gamă unică şi largă de roboţi industriali şi sisteme robotice, care acoperă toate categoriile comune de sarcini utile şi tipuri de roboţi. Controlerele şi programele software potrivite pentru diverse scenarii completează portofoliul de produse al KUKA.

KUKA, împreună cu partenerii săi de sistem, dispune de soluții de automatizare perfect adaptate aplicațiilor și activității clienților săi - sau poate dezvolta sisteme robotice pentru necesități individuale.

KUKA Hungária Kft. S.P.D. este noul site din Romania al companiei subsidiare maghiare. Dumbrăvița este cartierul general din România al vânzărilor, serviciilor, instruirilor și echipei administrative a KUKA, dar tot de aici sunt susținute și vânzările și serviciile din Bulgaria.

Jumătate din clădire este dedicată experienţei "hands-on" cu cele mai recente tehnologii, produse şi perfecționări în domeniul roboticii. Stocurile de piese de roboţi sunt, de asemenea, la îndemână pentru a satisface presiunea mereu mai mare pentru o livrare rapidă.

KUKA oferă o gamă cuprinzătoare de servicii, inclusiv planificare prin cooperare, iniţiere şi întreţinere pentru a-și ajuta clienţii să obțină întregul potenţial al produselor KUKA. În caz de urgență, asistența tehnică a KUKA este disponibilă timp de 24 de ore pe zi.

 

Produse KUKA Hungária

Roboţi pentru manipulare

Controller-ul viitorului: KRC4

Robotul LBR iiwa, o nouă generaţie a roboticii

Robot de clasă mică

O nouă generație de roboți

O nouă generație de roboți

Robot pentru sudare cu arc electric

Galerie Foto/Video

Localizare

Contacteaza KUKA Hungária

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.