GreenBau Tehnologie

Adresa: Bulevardul Libertatii, Nr.12, Bl. 113, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 040129

Website: Vezi website


Share:

Declaratia Managerului GreenBau Tehnologie

,,Profesionalismul și consecvența absolută, pasiunea pentru munca noastră, accentul în detaliu și dezvoltarea și modernizarea continuă sunt în centrul valorilor și priorităților noastre. Mașinile-unelte cu comandă numerică pe care le oferim pe piață sunt produse premiate la nivel mondial, pentru tehnologii inovatoare și cercetare în domeniul industriei prelucrătoare prin așchiere. Viziunea noastră este să fim partenerul fiabil pe termen lung al companiilor moderne din România și să contribuim substanțial la dezvoltarea producțiilor inovatoare și cu valoare adăugată mare.” Ferry GRINBERG, CEO GreenBau Tehnologie SRL

GreenBau Tehnologie Manager

Despre GreenBau Tehnologie

GreenBau Tehnologie SRL, înființată în 2004, este distribuitorul exclusiv în România al întregii game de mașini-unelte CNC Okuma, Cincom Citizen, Brother, Okamoto.

În 17 ani de activitate, GreenBau Tehnologie a reusit să implementeze un întreg sistem industrial, astfel compania ajunge în 2016 cu 100% maşini utilaje conectate via internet pentru monitorizare și mentenanță sau instruire asistată.

Greenbau Tehnologie oferă soluții complete – de la studii de timp, vânzare, instalare, service, instruire, cât şi servicii de asistenţă tehnică – la introducerea în lucru a reperelor pe maşina-unealtă nou achiziţionată, asistenţă în alegerea şi procurarea sculelor necesare, a sistemelor de prindere speciale, implementarea tehnologiilor de prelucrare. De peste 17 ani GreenBau Tehnologie oferă soluții optime de prelucrare pe mașini unelte CNC, cu precizie superioară si repetabilitate în timp, mașini de care au nevoie toate industriile unde se cere precizie și productivitate. Mașinile ofertate de GreenBau acoperă industria aeronautică, auto, energetică și petrolieră, mașini agricole, medicală, electronică, matrițe.

Branduri vandute de GreenBau Tehnologie

Produse GreenBau Tehnologie

Strung cu frezare CNC

Centru vertical de prelucrare în 5-axe simultan

Centru de prelucrare vertical

Centru de prelucrare orizontal

Centru de prelucrare verticală GENOS M560-V-e

Centru de prelucrare verticală GENOS M460-VE-e

Centru de prelucrare dublă coloană

Strung multifuncţional în 5 axe

Galerie Foto/Video

Testimoniale GreenBau Tehnologie

Localizare

Contacteaza GreenBau Tehnologie

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro