TRUMPF LASER+MACHINERY

Adresa: Str. Bisericii Ortodoxe, nr. 51, parter, Cluj, Romania , Cod Postal: 400090

Website: Vezi website


Share:

Despre TRUMPF LASER+MACHINERY

Mașini-unelte și sisteme laser – acesta este domeniul de activitate al grupului TRUMPF. Cu aproape 70 de filiale, grupul este reprezentat în aproape toate țările europene, în America de Nord și Sud, precum și în Asia.

Pentru prelucrarea flexibilă a tablei și a țevilor, TRUMPF vă oferă instalații și sisteme pentru îndoire, stanțare, procese combinate ștanță-laser, aplicații de debitare 2D și 3D sau sudare cu laser. De asemenea, TRUMPF oferă ambele tehnologii laser relevante pentru fabricația aditivă dintr-o singură sursă.

Astfel, în prezent, mașinile și sistemele noastre sunt atât de rapide, încât în timpul de prelucrare al pieselor, potențialul de optimizare aproape că nu își mai găsește loc. Procesele survenite în prealabil și cele ulterioare lanțului de producție – de la procesul de comandă până la achiziția materialelor, întocmirea facturilor și expediere sunt decisive pentru productivitatea generală.

Oportunitățile digitalizării producției Smart Factory, pentru care TRUMPF oferă soluții personalizate în funcție de client, vizează tocmai acest aspect. Prin intermediul soluțiilor modulare de interconectare de la TRUMPF, ne ajutăm clienții să își asigure un flux continuu de fabricație, pentru un proces general mai transparent, mai flexibil și mai rentabil în cadrul Industrializării 4.0.

Produse TRUMPF LASER+MACHINERY

Mașină de prelucrare cu laser

Maşină laser de debitare țevi - TruLaser 3000 fiber

Imprimare 3D economică, a componentelor metalice - TruPrint 2000

Maşina de îndoit TruBend 7050 – abkant ergonomic de mare viteză

TruMark Station 7000 – sistem de marcare cu laser pentru producție de serie

Mașină combinată de ştanţare şi prelucrare cu laser pentru tablă subțire

Laser pentru sudură TruPulse 106

Sculă profesională de sertizat table

Galerie Foto/Video

Localizare

Contacteaza TRUMPF LASER+MACHINERY

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro