Chem-Trend (Romania) SRL

Adresa: Strada Nicolaus Olahus nr. 5, Corp A et.12 (Centru de Afaceri), Sibiu, Romania , Cod Postal: 550370

Website: Vezi website


Share:

Declaratia Managerului Chem-Trend (Romania) SRL

Chem-Trend dezvoltă și produce agenți de demulare, compuși de purjare și alte produse auxiliare de proces specializate. Cu aceste game ne adresăm nevoilor unei multitudini de domenii industriale, printre care turnarea sub presiune, materialele termoplastice, roto-formarea, aplicațiile de poliuretan, materialele compozite, materialele lemnoase compozite, turnarea din cauciuc, fricțiunea și industria anvelopelor. Compușii noștri de purjare Ultra Purge™, precum și produsele de întreținere a matriței și agenții de demulare Lusin®, se utilizează deja de numeroși procesatori de materiale termoplastice din întreaga lume. Pe pagina noastră de internet veți regăsi cataloage și materiale video ce vă vor oferi o perspectivă de ansamblu asupra produselor noastre și utilizării acestora cu diferite aplicații și utilaje. În domeniul turnării sub presiune, furnizăm lubrifianți (agenți de demulare), lubrifianți de pistoane și alte produse auxiliare. Suntem alături de clienții noștri și în optimizarea proceselor: agenții noștri de demulare de înaltă eficiență (HERA™) permit clienților să folosească o cantitate mult mai mică de produs, utilizând tehnologia noastră de micro-pulverizare. Ne mândrim cu o prezență activă și îndelungată în Europa de Est. De mai mulți ani, prin Chem-Trend România, entitatea noastră legală, suntem capabili să oferim servicii și mai bune clienților noștri de la nivel local, regional și global cu prezență pe această piață de importanță strategică, în rapidă expansiune. Contactați-ne și vă vom asista în găsirea celei mai bune soluții de produs pentru procesele dumneavoastră.Ciprian CRISTEA, Director General Chem-Trend România SRL

Chem-Trend (Romania) SRL Manager

Despre Chem-Trend (Romania) SRL

Chem-Trend este, la nivel mondial, cel mai de încredere partener în domeniul agenţilor de demulare, compușilor de curăţare și altor produse chimice speciale pentru procesele tehnologice.

Având o abordare centrată pe necesităţile clienţilor și combinată cu cercetarea și dezvoltarea aprofundate, Chem-Trend se angajează să ofere expertiză și soluţii inovatoare pentru îmbunătăţirea calităţii produselor, a eficienţei producţiei, a reducerii deșeurilor și a dezvoltării durabile pentru clienţii săi, în prezent și pe viitor. Chem-Trend pune la dispoziţie o reţea integrată la nivel mondial de experţi competenţi, bine informaţi, cu o expertiză profundă în domeniul producţiei și cel tehnologic, cu facilităţi de cercetare și dezvoltare de vârf care susţin numeroase industrii și necesităţi. Chem-Trend satisface necesităţile clienţilor săi prin intermediul birourilor din America de Nord, America de Sud, Asia și Europa și face parte din grupul de firme Freudenberg.

Produse Chem-Trend (Romania) SRL

Lusin® Clean L 101 F - agent de curățare organic

Ultra Purge™ PC - compus de purjare

Ultra Purge™ 5160 compus de purjare

Pastă specială pentru lubrifiere Lusin® Lub PZO 152

Compus de purjare sub formă de granule

Agent de demulare fără silicon, pe bază de uleiuri sintetice și aditivi

Agent de demulare fără silicon Lusin® Alro OL 151

Lusin® Clean L 11 dizolvă uleiurile, vaselinele și îndepărtează reziduurile de ceară

Galerie Foto/Video

Localizare

Contacteaza Chem-Trend (Romania) SRL

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro