Kuka Robotics România

Adresa: Str. W. A. Mozart nr. 5, Dumbravita, Romania, Cod Postal: 307160

Website: Vezi website


Share:

Declaratia Managerului Kuka Robotics România

„ Robotizarea automatizării este o mega-tendință. În ultimii ani KUKA evoluează în condițiile unei piețe foarte dinamice, orientată spre inovaţie și permanent redefinită. Creşterea personalizării în perioada Industrializării 4.0 schimbă modurile de producție. Pieţele volatile fac ca fabricarea profitabilă a loturilor mici să fie mai importantă ca nicicând. Acest lucru poate fi rezolvat cu ajutorul unei matrice de producţie care să permită o producţie extrem de versatilă pe scară industrială şi în reţea, de-a lungul întregului lanţ al procesului. În plus faţă de portofoliul de roboți industriali cu caracter general, KUKA poate acum contribui la dezvoltarea fabricilor viitorului cu platforme mobile și roboți mobili, care solicită mobilitate și flexibilitate. Unii dintre roboţii noştri lucrează mână-în mână cu oamenii iar alţii poziționează cu precizie milimetrică piesa de prelucrat.” Norbert Sebesi, Sales Manager Romania&Bulgaria

Kuka Robotics România Manager

Despre Kuka Robotics România

Ca pionier în domeniul roboticii şi tehnologiei automatizării, KUKA Robotics este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme robotice din lume. KUKA oferă o gamă unică şi largă de roboţi industriali şi sisteme robotice care acoperă toate categoriile comune de sarcini utile pentru piețe precum cea a automobilelor, electronicelor, industriei generale, bunurilor de larg consum, comerț/vânzare cu amănuntul și asistență medicală.

Controlerele şi programele software potrivite pentru diverse scenarii completează portofoliul de produse al KUKA.

KUKA Robotics este o companie globală de automatizare, prezentă și în România din anul 2016. Sediul principal al companiei în România se află în Timișoara, reprezentanți ai companiei fiind prezenți și la Cluj și Brașov.

Serviciile oferite sunt:

Consultanţă în domeniul roboticii - Echipa de consultanţă de la KUKA este alături de clienţii săi, începând cu primul pas pe drumul spre o soluţie optimă, de automatizare personalizată, cu servicii care acoperă activităţi de la proiectarea conceptuală, analiza şi simularea aplicaţiei, până la alegerea practică a robotului şi integrarea acestuia;

Instruire certificată (training) - Specialiştii KUKA asigură cursuri cu pregătire practică în decursul cărora se pot asimila cunoştinţele necesare unui specialist, de la sursă. Jumătate din sediul KUKA Robotics România este dedicată experienţei "hands-on" cu cele mai recente tehnologii, produse şi perfecționări în domeniul roboticii. Seminariile modulare sunt concepute în funcţie de cerinţele practice curente ale fiecărui caz în parte. Rezultatul obţinut îl reprezintă un personal bine şcolarizat şi cu înaltă calificare în companie;

Asistenţă tehnică - KUKA oferă o gamă cuprinzătoare de servicii incluzând planificarea în colaborare, pornirea şi întreţinerea pentru a-şi sprijini beneficiarii să utilizeze întregul potenţial al echipamentelor KUKA. În caz de urgenţă, asistenţa tehnică de la KUKA este disponibilă 24 ore pe zi.

Soluții de automatizare - KUKA, împreună cu partenerii săi de sistem, dezvoltă soluții de automatizare perfect adaptate aplicațiilor și activităților clienților săi.

Echipa KUKA Robotics

Angajații companiei sunt pasionați de tehnologie, vor să fie la curent cu cele mai noi trenduri, astfel încât să ofere cele mai revoluționare soluții clienților. KUKA crede în dezvoltarea oamenilor și îi susține cu adevărat. Echipa KUKA Robotics România este formată din specialiști care pot să ofere consultanță la cel mai înalt nivel.

Produse Kuka Robotics România

Roboţi pentru manipulare

Controller-ul viitorului: KRC4

Robotul LBR iiwa, o nouă generaţie a roboticii

Robot de clasă mică

O nouă generație de roboți

O nouă generație de roboți

Robot pentru sudare cu arc electric

Galerie Foto/Video

Echipa Kuka Robotics România

Localizare

Contacteaza Kuka Robotics România

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro