Bosch Rexroth Sales

Adresa: Aurel Vlaicu, Nr. 2, Blaj, Romania, Cod Postal: 515400

Website: Vezi website


Share:

Declaratia Managerului Bosch Rexroth Sales

,,Bosch Rexroth - lider al noii revoluţii industriale și furnizor de top în automatizări, îmbină experiența la nivel global în segmentele de piață ale echipamentelor industriale și automatizării fabricilor pentru a dezvolta componente inovatoare, soluții și servicii adaptate la sistem. Inginerii noştri de producţie testează zilnic produsele şi soluţiile în cadrul fabricilor grupului Bosch. Rezultatele obţinute sunt apoi implementate în specificaţiile noastre de dezvoltare având astfel un portofoliu de produse și servicii de top pentru piaţa globală. Ca furnizor de top de soluţii Industry 4.0, Bosch Rexroth s-a bazat pe propriile experienţe pentru a realiza platforme de viitor menite a crea medii de producţie inteligente. Revoluţia Industrială 4.0 este o realitate, iar conexiunea dintre oameni, procese și produse facilitează un proces de producţie mai rapid, mai flexibil şi mai eficient. Industry 4.0 reprezintă un pas important în eficientizarea proceselor de producţie. Comunicarea între utilizatori, maşini şi produse joacă un rol din ce în ce mai important în implementările de ordin tehnic. Procesele de fabricaţie eficiente şi orientate spre client sunt favorizate de fuziunea dintre sistemele de fabricaţie şi IT, de sincronizarea proceselor, dar şi de maşinile ce, autonom, iau decizii în timp real.” Horia TODORAN, Director General Romania, Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova

Bosch Rexroth Sales Manager

Despre Bosch Rexroth Sales

Economică, precisă, sigură și eficientă din punct de vedere energetic, tehnologia de acţionare şi control de la Bosch Rexroth pune în mişcare utilaje şi sisteme de orice dimensiune.

Compania reunește experiența sa la nivel mondial în aplicaţii destinate segmentelor de piață Aplicații Mobile, Construcţii de Maşini Industriale și Automatizări Industriale pentru a dezvolta componente inovatoare, precum și soluții și servicii de sistem adaptate cerinţelor. Bosch Rexroth oferă clienţilor săi hidraulică, comenzi şi acţionări electrice, transmisii mecanice, tehnică liniară și de montaj dintr-o singură sursă.

Produse Bosch Rexroth Sales

Șurub cu role planetare

Pompă cu pistoane axiale cu debit variabil pentru presiuni ridicate

Soluţii pneumatice pentru industria alimentară şi de împachetare

Cilindru electromecanic pentru aplicaţii grele

Supape pentru controlul sistemului de prindere electrohidraulic cu dublă acţiune pentru tractoare medii

Unitate hidrostatică compactă pentru transmisiile prin cutii de distribuţie

Pompe de reglare cu piston axial

Sistem de control electrohidraulic al cuplajului tractoarelor mici de până la 80 de cai-putere

Galerie Foto/Video

Localizare

Contacteaza Bosch Rexroth Sales

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro