Advantech ICR-4453 - Router 5G NR (New Radio) ultra-rapid de mare viteză

ICR-4453 este un router 5G NR (New Radio) de foarte mare viteză și un gateway puternic pentru Edge Computing destinat pieței globale. Viteza "gigabit" 5G și latența redusă, precum și disponibilitatea ridicată a rețelei reprezintă un pas real către aplicațiile masive IoT și aplicațiile de broadband mobile îmbunătățite (eMBB). Accesul mobil la internet, sisteme de camere și de securitate, sisteme industriale și multe alte aplicații cu cerere mare de date. Routerul suportă funcția de fallback prin intermediul rețelelor LTE (LTE-A Pro) și 3G pentru zonele în care acoperirea 5G nu este încă dezvoltată. Noua platformă de router "v4" oferă inteligență la marginea rețelei cu un procesor Cortex A72 extrem de puternic la 1200 MHz, 4 GB de memorie eMMC, 4 MB de memorie flash și 1024 MB de memorie RAM. Accentul pus pe o securitate ridicată subliniază utilizarea TPM 2.0, și Tamper Button care asigură o utilizare sigură în sistemele de infrastructură critică.

Opinia clientilor:  

Share:
 • Descriere Produs
 • Producator/Brand
 • Reprezentant/Dealer
 • Reviewuri

Descriere

ICR-4453 este alimentat de sistemul de operare ICR-OS Linux, care oferă o gamă largă de caracteristici de rețea îmbunătățite. O interfață Web securizată permite utilizatorilor să configureze și să administreze routerele de la distanță. Routerul suportă mai multe profiluri de configurare, actualizări automate ale firmware-ului, etc. Routerul poate fi utilizat ca o poartă puternică de edge computing datorită suportului pentru numeroase modalități de personalizare a software-ului. Utilizatorii pot insera scripturi Linux și pot adăuga noi caracteristici prin aplicații suplimentare numite Router Apps (module de utilizator). Există o bibliotecă gratuită de aplicații pentru routere sau utilizatorul poate crea propria aplicație utilizând Advantech SDK. Gateway-ul poate rula cu ușurință aplicații precum Node-RED sau Docker.

ICR-4453 este proiectat și fabricat pentru a fi utilizat în condiții de mediu dificile. Specificațiile includ o gamă largă de temperaturi de funcționare de la -40 până la +75 °C. Acceptă o gamă de tensiuni de intrare de la 9 V DC la 48 V DC și este echipat cu modul de veghe pentru reducerea consumului de energie electrică. În mod standard, ICR-4453 este echipat cu cinci porturi Ethernet 10/100/1000 Mbps (1× independent și 4× switch), SFP (port independent), un host USB 2.0, cititor microSD, seriale RS232 și RS485, CAN Bus, două intrări binare și două ieșiri binare. Acest router conține două cititoare SIM, care sunt amplasate în partea din spate a dispozitivului. Există, de asemenea, posibilitatea de a utiliza un eSIM. ICR-4400 are doi conectori mPCIe care pot fi utilizați pentru două module WiFi. Routerul este livrat într-o carcasă metalică robustă pentru montare pe perete (montarea pe DIN este opțională). ICR-4453 este ușor de gestionat cu ajutorul WebAccess/DMP, un instrument complet de gestionare, furnizare și monitorizare bazat pe cloud pentru implementarea în masă. WebAccess/ VPN este o modalitate perfectă cum să creați rețele virtuale private securizate pe internet.

 

Pentru mai multe detalii despre acest produs, urmăriți acest link:

ICR-4453 - ICR-4400, EUROPE, NAM, 5xETH, 1x RS232, 1x RS485, CAN, SFP, USB, SD, No ACC - Advantech

 

 

 

Caracteristici cheie și beneficii:

 

 • Conectivitate 5G NR Cellular, Sub-6GHz
 • 3GPP Release 15, Suportăort ambele moduri NSA and SA
 • Quad-core CPU cu 1 GB RAM
 • 2× SIM, eSIM Ready, TPM 2.0
 • 5× Gigabit Ethernet (Opțional 4× PoE+ PSE)
 • SFP Conector pentru module SFP de până la 10 Gbps
 • GNSS Receiver, Micro SD Card
 • RS232, RS485, CAN BUS, 2× DI, 2× DO, USB Host
 • Capac metalic robust cu opțiuni de montare pe perete și DIN
 • Gamă largă de temperaturi de funcționare
 • WiFi Dual-Band opțional

 

Pentru mai multe soluții industriale, consultanță și oferte personalizate, vizitați magazinul Elmark (elmark.com.ro). Pe lângă o selecție largă de echipamente, compania garantează în conformitate cu filozofia de ,,smart distributor", o experiență de cumpărare intuitivă și eficientă cu expediere rapidă oriunde în România.

Producator:   Advantech

Produs vandut de:  

Elmark Automation

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator