Krytox GPL 205- lubrifiant pentru rulmenți, valve, garnituri și alte aplicații în condiții extreme

Lubrifiant special pe baza de teflon, pentru rulmenți, valve, garnituri și alte aplicații în condiții extreme.

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

Lubrifiant special pe baza de teflon, pentru rulmenți, valve, garnituri și alte aplicații în condiții extreme.

Caracteristici, avantaje și aplicații: Uleiurile și unsorile Krytox™ sunt bazate pe uleiuri perfluoropolietere (PFPE). Această serie de lubrifianți sintetici fluorurați sunt utilizați în condiții extreme, cum ar fi temperaturi ridicate continue de până la 204 °C (400 °F) și rezistă la temperaturi punctuale de până la 220 °C (429 °F). Chimic inerți și siguri pentru utilizare în jurul substanțelor chimice periculoase, acești lubrifianți sunt neinflamabili și, de asemenea, siguri pentru utilizare în servicii cu oxigen. Uleiurile și unsorile Krytox™ nu deteriorează materialele plastice sau elastice și nu provoacă coroziunea metalelor. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit ca lubrifianți în aplicațiile aero-spațiale, auto, industriale și semiconductoare, precum și în rezolvarea multor alte probleme de lubrifiere obișnuite. În plus, acestea oferă durate de viață excepțional de lungi în rulmenți sigilați pe viață și prelungesc intervalul de re-lubrifiere. Unsoarea Krytox™ GPL 205 este îngroșată cu PTFE, nu conține aditivi și poate fi utilizată pe componente care vin în contact cu substanțe chimice. Aplicațiile tipice includ valve, instrumente sau rulmenți în contact cu substanțe chimice, inclusiv alcooli, amoniac, solvenți, abur, acizi și baze și în sistemele de oxigen, inclusiv în sistemele de oxigen lichid (LOX) și gazeificat (GOX). Aceștia sunt adesea utilizați ca lubrifianți pentru etanșeitate și inele de etanșare, fiind compatibili cu toate tipurile de etanșeuri.

Intervalul de temperatură: -36°C până la 204°C.

Neinflamabil: Krytox Grease conține doar carbon, oxigen și fluor (nu conține hidrogen sau silicon); Nu se aprinde și nu susține arderea; Trece standardele de impact cu LOX, tetraoxid de azot, acid azotic.

Chimic inert: Rezistent la oxigen și inert la majoritatea substanțelor chimice; Natura inerțială permite Krytox Grease să dureze și să performeze mai bine decât produsele pe bază de hidrocarburi; Chimic insolubil în aproape toți solvenții.

La temperaturile și presiunile de operare, unsoarea Krytox este extrem de rezistentă la atacul gazelor și lichidelor de oxigen; Alegerea preferată în industria oxigenului; utilizare și fabricație.

Expunerea la radiații semnificative provoacă doar o depolimerizare minoră (o scădere de 8% a vâscozității) și nu formează solide sau noroi sau schimbă aspectul.

Împachetări disponibile:

  • Tub de 57 g Tub de 227 g
  • Găleată de 0,5 kg
  • Găleată de 1 kg
  • Găleată de 5 kg
  • Găleată de 20 kg

Producator:   Chemours

Produs vandut de:  

Performance Lubricants  

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota