Braţ de măsură portabil

Cu brațul Absolute Arm de la Hexagon Manufacturing Intelligence totul ține de design. Design pentru o productivitate ridicată a măsurătorilor astfel încât alte procese de fabricare să se realizeze la timp.

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

Cu brațul Absolute Arm de la Hexagon Manufacturing Intelligence totul ține de design. Design pentru o productivitate ridicată a măsurătorilor astfel încât alte procese de fabricare să se realizeze la timp. Design pentru un caracter practic astfel încât utilizatorii să poată măsura în aproape orice mediu industrial. Design pentru flexibilitate astfel încât să satisfacă cerințele oricărei provocări în domeniul metrologiei, oriunde. Flexibilitatea se află în centrul gamei de produse Absolute Arm.

Flexibilitate în configurarea articulației brațului pentru nevoile aplicației dvs. și pentru confortul operatorului. Flexibilitate în schimbarea senzorilor de măsurare sau a scanerelor fără a fi nevoie să vă opriți din lucru și să calibrați. Flexibilitate în afișarea rezultatelor măsurătorilor în cazul în care aveți nevoie de ele. Flexibilitate într-o gamă de produse cu 42 de configurații diferite pentru trei tipuri, șapte dimensiuni și trei niveluri de precizie. Flexibilitate în găsirea soluției potrivite pentru fiecare nevoie a dvs. în materie de măsurători. Cu brațul Absolute Arm, nu este nevoie să faceți compromisuri, nu este nevoie să vă mulțumiți cu mai puțin. Indiferent ce, unde și cum dorim să măsurăm, alegerea corectă este chiar acolo, datorită designului.

Brațele de măsură Hexagon Absolute Arm sunt disponibile în 6 sau 7 axe și sunt configurabile în funcție de cerințele dumneavoastră.

Scanare cu laser 3D. Palpare punct cu punct. Măsurarea tuburilor și corecții pentru mașinile de îndoit. Analiză globală. Viteză ridicată. Precizie ridicată. Construcție rezistentă. Stabilitate termică. Alimentare pe bază de acumulatori. Conectivitate wireless. Portabilitate. Configurare rapidă. Feedback transparent. Diagnostic instantaneu. Certificare a sistemelor. Etaloane pentru verificare. Contrabalans Zero-G. Fără recalibrare. Fără referință. Fără încălzire. Scanere pentru diferite aplicații. Număr nelimitat de senzori de măsurare. Accesorii Bluetooth. Soluții pentru volume mari. Compatibilitate cu software de măsură sau reverse engineering. Garanție din fabrică. Scanare la cel mai înalt nivel. Articulație modulară. Afișaj interactiv. SmartLock. SpinGrip. SpinKnob. Rotire infinită. Fibră de carbon. Flexibilitate. Scanare 3D. Encodere absolute. Versatilitate asigurată. Utilizare fără efort. Măsurare fiabilă. Control 3D. Instruire ușoară. Tehnologie de analiză și raportare.

Producator:   Hexagon Manufacturing Intelligence

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator