Mașină de prelucrat prin electroeroziune cu fir

Noul model Makino U6 H.E.A.T. redefinește așteptările în privința versatilității și a ușurinței în utilizare, ceea ce contează în domeniul prelucrării prin electroeroziune.

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

Noul model Makino U6 H.E.A.T. redefinește așteptările în privința versatilității și a ușurinței în utilizare, ceea ce contează în domeniul prelucrării prin electroeroziune. Tehnologiile încorporate în U6 H.E.A.T. oferă posibilitatea realizării unor prelucrări optime și performante pentru orice aplicație. În plus, caracteristicile tehnice determină reducerea consumului de fir și a cerințelor de mentenanță.

Sistemul revoluționar de comandă Hyper-i este intuitiv, are funcții interactive și inteligente care măresc productivitatea și reduc munca operatorului. Monitorul de 24” cu „touch screen” și funcționalitate smartphone/tabletă fac ca operarea să fie extrem de simplă.

În baza sa de date U6 H.E.A.T. conține o mare diversitate de parametri de tăiere, având peste 2.200 de setări pentru orice tip de material și condiții de spălare, de la 0.004” la 0.012” Ø firului (0.1 – 0.3 mm).

Producator:   Makino

Produs vandut de:  

Top Metrology  

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator