Strung orizontal CNC cu două turele LU-S1600

Acest strung CNC cu două turele este foarte potrivit pentru prelucrări de arbori cu diametru mic, cum ar fi arborii canelați, arborii de echilibrare și arborii motoarelor electrice, la productivitate ridicată.

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

În plus, conceptul Thermo-Friendly asigură o precizie dimensională deosebită în timpul schimbărilor de temperatură ambientale și a opririlor mașinii, solicitând compensări mici în schimbul unei productivități mai mari.

Seria LU de strunguri CNC cu două turele este construită pe un batiu înclinat care oferă o precizie constantă ridicată și o prelucrare rigidă puternică. Cu prelucrarea simultană pe 4 axe, obțineți o eficiență remarcabilă și timpi de ciclu reduși dramatic în comparație cu strungurile uzuale în 2 axe.

Gama largă de lucru permite prelucrarea până la maximum ø160 mm. LU-S1600 poate manipula, de asemenea, bare de foraj până la ø32 mm, pentru prelucrarea puternică a diametrelor interioare ale inelelor exterioare și a altor piese de prelucrat. Sunt posibile și alte aplicații, inclusiv prelucrări echilibrate simultane pe 4 axe pe turelele superioare și inferioare, diametre interioare și exterioare.

Specificații Tehnice

Diametrul Max. strunjire [mm] 160
Lungime Max. strunjire [mm] 480, 550, 1,000
Viteza arbore principal [min-1] 4,000, [6,000]
Numărul de scule 6 / 6
Putere Motor (VAC) [kW] 11/7.5, [15/11]
Prelucrări / optionale Steady Rest, OGL Gantry Loader

 

 

 

Producator:   Okuma

Produs vandut de:  

GreenBau Tehnologie

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator