Advantech WISE-4050 - Modul I/O wireless IoT

Seria WISE-4000 este un dispozitiv IoT fără fir bazat pe Ethernet, integrat cu funcții de achiziție, procesare și publicare a datelor IoT. Pe lângă diverse tipuri de I/O, seria WISE-4000 oferă funcții de pre-scalare a datelor, logică de date și logger de date. Datele pot fi accesate prin intermediul dispozitivelor mobile și pot fi publicate în siguranță în cloud oricând și de oriunde.

Opinia clientilor:  

Share:
 • Descriere Produs
 • Producator/Brand
 • Reprezentant/Dealer
 • Reviewuri

Descriere

Serviciul web RESTful cu Socket de securitate

Pe lângă faptul că suportă Modbus/TCP, seria WISE-4000 suportă și protocolul de comunicare IoT, serviciul web RESTful. Datele pot fi interogate sau chiar pot fi transmise automat de la WISE-4000 atunci când se modifică starea I/O. Starea I/O poate fi recuperată pe web utilizând JSON. WISE-4000 suportă, de asemenea, HTTPS, care are o securitate ce poate fi utilizată într-o rețea WAN (Wide Area Network).

Stocarea datelor

WISE-4000 poate înregistra până la 10.000 de eșantioane de date cu o ștampilă de timp. Datele de I/O pot fi înregistrate periodic și, de asemenea, atunci când se modifică starea I/O. Odată ce memoria este plină, utilizatorii pot alege să suprascrie datele vechi în jurnalul inelar sau pur și simplu să oprească funcția de jurnalizare.

Interfața de configurare Web HTML5

Toate interfețele de configurare sunt aplicate în serviciul web, iar paginile web se bazează pe HTML5, astfel încât utilizatorii pot configura WISE-4000 fără a fi limitați de sistemul de operare/dispozitive. Puteți utiliza telefonul mobil sau tableta pentru a configura direct WISE-4000.

Stocare în cloud

Data logger poate trimite datele către servicii cloud bazate pe fișiere, cum ar fi Dropbox, utilizând criterii preconfigurate. Cu ajutorul API-ului RESTful, datele pot fi, de asemenea, împinse către un server cloud privat în format JSON. Utilizatorii își pot configura serverul cloud privat utilizând API RESTful furnizat și propria platformă.

 

Pentru mai multe detalii despre acest produs, urmăriți acest link:

WISE-4050 - 4DI/4DO 2.4G WiFi IoT Wireless I/O - Advantech

 

Caracteristici cheie și beneficii:

 • Intrare digitală cu 4 canale și ieșire digitală cu 4 canale
 • Wi-Fi de 2,4 GHz care reduce costurile de cablare în timpul achiziției de date mari
 • Extindeți cu ușurință rețeaua existentă prin adăugarea de AP-uri și partajați software-ul Ethernet existent
 • Configurat direct de dispozitivele mobile, fără a instala niciun software sau aplicații
 • Pierdere zero de date utilizând funcția logaritmică cu timbru de timp RTC
 • Datele pot fi trimise automat pe Dropbox sau pe computer
 • Suportă API web RESTful în format JSON pentru integrarea IoT

Pentru mai multe soluții industriale, consultanță și oferte personalizate, vizitați magazinul Elmark (elmark.com.ro). Pe lângă o selecție largă de echipamente, compania garantează în conformitate cu filozofia de ,,smart distributor", o experiență de cumpărare intuitivă și eficientă cu expediere rapidă oriunde în România.

Producator:   Advantech

Produs vandut de:  

Elmark Automation

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator