Robot cu un singur braț ideal pentru asamblarea pieselor mici, manipularea și inspecția pieselor

Prin proiectarea propriului robot cu braţ articulat mobil în plan (Selective Compliance Articulated Robot Arm) sau IRB910SC, ABB a reuşit să livreze un robot cu un singur braţ cu o amprentă la sol redusă.

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

Prin proiectarea propriului robot cu braţ articulat mobil în plan (Selective Compliance Articulated Robot Arm) sau IRB910SC, ABB a reuşit să livreze un robot cu un singur braţ cu o amprentă la sol redusă. Acesta este ideal pentru asamblarea pieselor mici, manipularea şi inspecţia pieselor, automatizărilor de laborator şi ambalarea medicamentelor.

Aplicaţii: gruparea de piese în tăviţe (kitting), poziţionarea componentelor, încărcarea/ descărcarea maşinilor şi asamblarea. Aceste aplicaţii necesită mişcări rapide, repetitive şi articulate, cum ar fi paletizarea, depaletizarea, încărcarea/descărcarea maşinilor şi asamblarea.

Caracteristici: montare pe masă, uşor de integrat, interfeţe personalizabile, design modular.

Beneficii: timp de ciclu scăzut datorat vitezei mari de lucru, precizie ridicată obţinută printr-un control superior al mişcării, fiabilitate superioară datorită utilizării de componente standard cu calitate dovedită.

Producator:   ABB

Produs vandut de:  

ABB Romania  

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator