Semifabricate din cupru

Semifabricatele din cupru sunt obținute prin laminare la rece sau prin presare la cald și tragere la rece.

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

Semifabricatele din cupru sunt obținute prin laminare la rece sau prin presare la cald și tragere la rece, având:

  • Cu-ETP – conductivitate electrică și termică ridicate și proprietăți de deformare plastică excelente. Pentru acest tip de cupru sunt necesare precauții speciale la tratarea termică, sudarea sau lipirea în atmosferă cu hidrogen pentru a preveni fragilitatea la hidrogen.
  • Cu-DHP – are proprietăți excelente de sudare, lipire și deformare plastică atât la cald cât și la rece, dar nu se pune accentul pe conductivitatea electrică și termică.

Semifabricatele din cupru sunt de mai multe feluri: table, plăci, benzi, țevi și bare, de aceea, ele pot fi utilizate în mai multe moduri și în diferite tipuri de industrii.

Tablele din cupru pot fi găsite în industria electrică și electronică, industria auto, telecomunicații, tehnologia energiei solare, produse de uz casnic, producția de boilere.

Plăcile de cupru sunt aplicate cel mai des pentru tehnologia energiei solare, produse de uz casnic și decorațiuni,  componente pentru industria electrică și electrotehnică, telecomunicații, obiecte și accesorii pentru baie.

Barele din cupru sunt utilizate pentru construcția de echipamente electrice și mecanice, materie primă pentru sudarea în puncte prin presiune și rezistență electrică (electrod de contact), în construcții, artă și arhitectură.

Țevile industriale din cupru sunt recomandate pentru diverse ramuri ale industriei, industria chimică, electrotehnică, electromecanică și electronică, schimbătoare de căldură, și pentru diverse utilizări în construcții.

Producator:   Color Metal

Produs vandut de:  

Color Metal  

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator