Sistem de transmitere de date fără fir, pentru micrometre și șublere

Mitutoyo a lansat noua variantă Bluetooth® a sistemului de transmisie fără fir a datelor de măsurare U-WAVE-TM / TC, cunoscut și sub denumirea de U-WAVE fit.

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

Mitutoyo a lansat noua variantă Bluetooth® a sistemului de transmisie fără fir a datelor de măsurare U-WAVE-TM / TC, cunoscut și sub denumirea de U-WAVE fit.

U-WAVE-TMB / TCB le permite utilizatorilor să transmită instantaneu date de măsurare pe computere, telefoane inteligente și tablete printr-un sistem de comunicații fără fir prin tehnologia bluetooth, reducând erorile de înregistrare manuală și îmbunătățind eficiența de lucru și fiabilitatea datelor. Nu este necesară înlocuirea instrumentelor de măsurare, iar costurilor pot fi reduse la minimum. Mitutoyo a dezvoltat și software și aplicații dedicate pentru transmisia fără fir a datelor de măsurare pe PC-uri, telefoane inteligente și tablete.

Există două modele U-WAVE-TMB / TCB. Unul este U-WAVE-TMB pentru micrometre, iar celălalt U-WAVE-TCB pentru șublere. Ambele variante au model sonor și cel cu IP67 rezistent la apă / praf. Modelul sonor informează utilizatorii de recepția corectă a datelor cu ajutorul unui sunet și aprinderea luminii LED. Tipul IP67 rezistent la apă / praf este potrivit pentru medii prăfuite și este echipat doar cu LED-uri.

Producator:   Mitutoyo

Produs vandut de:  

Mitutoyo Romania  

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator