Soluție de simulare rapidă a produsului de la concept la realitate

Altair Inspire™ accelerarea designului bazat pe simulare. Aplicat la începutul ciclului de viață al dezvoltării produsului, Altair Inspire accelerează crearea, optimizarea și studiul pieselor și ansamblurilor inovatoare, eficiente din punct de vedere structural, prin colaborare. 

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

Aplicat la începutul ciclului de viață al dezvoltării produsului, Altair Inspire accelerează crearea, optimizarea și studiul pieselor și ansamblurilor inovatoare, eficiente din punct de vedere structural, prin colaborare. Software-ul este ușor de învățat și funcționează cu instrumente CAD existente pentru a ajuta la proiectarea pieselor structurale de la zero, reducând costurile, timpul de dezvoltare, consumul de materiale și greutatea produsului. Inspire permite atât analiștilor de simulare, cât și designerilor să efectueze studii what-if mai rapid, mai ușor și, mai presus de toate, mai devreme, încurajând colaborarea și reducând timpul de punere a produsului pe piață.

De ce Inspire?

  • Creați și modificați desene sau modele cu ușurință
  • Optimizare pentru procesul de producție
  • Simulează la viteza de proiectare

Descărcați trial (https://marketplace.altairone.com/Marketplace?queryText=inspire&app=Inspire) pentru Inspire în perioada mai - iulie 2021 și puteți primi 20% discount la achiziție.

Până la 75% discount pentru Start-up-uri.

Până la 50% discount la prima achiziție a produselor Altair.

Producator:   Altair Engineering Inc.

Produs vandut de:  

Altair Engineering Inc.  

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator