Strung cu frezare CNC

Seria de strunguri CNC LB EXII de la OKUMA a fost întotdeauna pionier în domeniul mașinilor-unelte de așchiat cu comandă numerică, lăsând o cale de urmat pentru celelalte firme din domeniu.

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

Seria de strunguri CNC LB EXII de la OKUMA a fost întotdeauna pionier în domeniul mașinilor-unelte de așchiat cu comandă numerică, lăsând o cale de urmat pentru celelalte firme din domeniu. Piese din toate industriile (aeronautică, auto, transport feroviar, petrolieră și energetică, agricultură, medicală s.a.), pot fi realizate pe strungurile și centrele de prelucrare OKUMA cu prețurile cele mai mici și la cea mai ridicată calitate.

OKUMA LB3000EXII e disponibil în 2 modele MC500 și MC1000, cu frezare și pe axa C, cu lungimea maximă de lucru de 500/1000 mm.

Mașina este robustă și permite prelucrarea de diverse tipuri de materiale: aluminiu, alamă, fontă, mergând până la oțeluri tratate, cu durităti ridicate, 58~62 HRC. Fie că este vorba despre o producție de serie mare, serie mijlocie sau serie mică și unicate, strungurile CNC de la OKUMA furnizează exact puterea și precizia cerută pentru a îndeplini orice cerință de prelucrare, asigurând pe fiecare axă control absolut și precizie maximă.

Strungul poate fi programat direct din comandă numerică, în timp ce mașina lucrează la un alt reper, atât în sistemul de programare ISO, cât și în sistemul de programare conversațională (Advanced One Touch IGF) și care nu necesită cunostințe avansate de programare, această comandă numerică fiind capabilă să genereze imediat procesul de prelucrare.

 

SPECIFICAȚII

Diametrul Max. de strunjire [mm] Ø 410
Viteza arborelui principal[min-1] 5,000
Lungimea Max. de strunjire[mm] 500, 1,000, 1,300
Numarul de scule 12
Avans rapid [m/min] X: 25 / Z: 30
Putere Motor (VAC) [kW] 22/15
Amprenta la sol [mm] 2,160 x 2,810
Facilitati prelucrare optionale M, W, MY, MW, MYW

Producator:   Okuma

Produs vandut de:  

GreenBau Tehnologie  

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator