Upgrade la ultima generație de laser tracker 6DoF

Hexagon vă oferă oportunitatea să schimbați sistemul de măsură de tip laser tracker, tracker optic sau scanner 3D cu un echipament de ultimă generație 6DoF Leica Absolute Tracker AT960.

Opinia clientilor:  

Share:
  • Descriere Produs
  • Producator/Brand
  • Reprezentant/Dealer
  • Reviewuri

Descriere

Hexagon vă oferă oportunitatea să schimbați sistemul de măsură de tip laser tracker, tracker optic sau scanner 3D cu un echipament de ultimă generație 6DoF Leica Absolute Tracker AT960.

Acesta oferă:

  1. Performanță – viteza și precizie de neegalat
  2. Multifuncțional – pentru piese de dimensiuni mari, măsurători cu reflector până la 80m și palpare până la 30m
  3. Portabil – sistem all-in-one integrat și compatibil cu senzori de înaltăproductivitate tip reflector, palpator sau scaner
  4. Pregătit pentru automatizări industriale – pentru controlul calității sau în mediul de producție cu soluțiile Leica Laser Tracker Automation

Tehnologie superioară cu adevărat portabilă

Este primul sistem dinamic, complet portabil de măsurare cu laser cu șase grade de libertate (6DoF), fiind o soluție care constă într-o singură unitate pentru reflectorul cu 6 grade de libertate, palpatorul și scanerul de măsurare fără contact, precum și măsurători în timp real complet automate, cu 7 grade de libertate.

Această soluție este ideală pentru aplicații din industria aerospațială, industria automobilelor, construcții navale, producție și multe alte sectoare.

Viteză absolută

Viteză de neegalat în timpul utilizării și măsurătorile efectuate pe baza unei serii de metodologii metrologice standard. Conceput să fie integrat fără probleme în procesul de producție, fie în departamentul de calitate, fie în linia de producție, operat manual sau complet automat montat pe roboți industriali.

Interferometrul Leica Absolute (AIFM) permite sistemului AT960 să măsoare o țintă în mișcare la o rată de date ultra rapidă și la o abatere maximă față de distanță de doar 10 microni. Funcția Power Lock permite identificarea inteligentă a reflectorilor în cadrul razei de acțiune a dispozitivului laser tracker, pentru a localiza automat un punct al măsurătorii, inclusiv restabilirea instantanee a unei raze laser întreruptă, fără intervenția utilizatorului.

Acuratețe absolută

Având la bază funcțiile ADM și AIFM, sistemul laser tracker AT960 oferă flexibilitatea de a furniza acuratețe excepțională pe baza unor diferite metode de inspecție. Tehnologia mini vario zoom oferă măsurători cu 6 grade de libertate ca variantă standard, permițând ca sistemul AT960 să fie compatibilcu cele mai recente soluții de măsurare și scanare, precum și cu refectoarele tradiționale.

Acuratețea măsurătorii cu ajutorul reflectoarelor este de doar 15 de microni, iar acuratețea măsurătoriicu ajutorul capetelor de măsurare este de până la 35 de microni.

Acuratețea de scanare prin intermediul scanerului Leica Absolute LAS este mai mică de 50 de micronipentru componentele cu rază sferică și mai mică de 60 de microni pentru componentele cu lungime spațială.

Portabilitate absolută

Conceput să încapă într-un singur bagaj pentru avion, cu accesoriile incluse. Prin intermediul echipamentului integrat de nivelare, protecției IP54 și greutății sistemului mai mică de 14 kilograme, AT960 poate fi transportat oriunde. Dispune de funcții de operare pe baterii și WiFi.

Automatizare

În combinație cu Leica T-Scan 5 sau Leica T-Mac, AT960 este o soluție automată complet eficientă în ceea ce privește metrologia și ghidarea automată. Datele de măsurare „7DoF” (7 grade de libertate) permit un control automat în timp real, chiar și în configurații robotice extrem de dinamice.

Producator:   Hexagon Manufacturing Intelligence

Produs vandut de:  

Hexagon Manufacturing Intelligence Romania

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Acorda o nota

Produse de acelasi brand/producator