Allmetech Tools & Machines

Adresa: Str. Morilor nr. 36, Iasi, Romania, Cod Postal: 700011

Website: Vezi website


Share:

Declaratia Managerului Allmetech Tools & Machines

„Industry 4.0 reprezintă o preocupare și un concept important pentru 79% dintre companiile europene. Dacă acum 4-5 ani soluțiile Industry 4.0 (noi standarde de networking, noi standarde de comunicare, mașini inteligente, produse inteligente) păreau parte din viitorul îndepărtat, ritmul rapid de dezvoltare industrială și tehnologică crește nevoia companiilor de eficientizare a proceselor prin automatizare. Acest aspect este conștientizat tot mai mult și de companiile din România, iar Allmetech își propune să fie un consultant al business-urilor care doresc să se dezvolte în direcția fenomenului global Industry 4.0.” Ramona Roșca, Manager general 

Allmetech Tools & Machines Manager

Despre Allmetech Tools & Machines

Compania Allmetech dezvoltă proiecte atât pentru activitățile de inginerie, cât și pentru cele de fabricație, pe baza unei palete largi de produse și servicii profesionale:

mașini-unelte, dotări cu scule și accesorii, softuri CAD-CAM, soluții de automatizare, training CNC, realizare programe CNC, recrutare și formare profesională operatori cnc pe Siemens, Fanuc și Heidenhein.

Allmetech Tools & Machines este partenerul a peste 650 de clienți din industrii prelucrătoare din întreaga țară, furnizând servicii profesionale și echipamente atât companiilor locale, cât și reprezentanțelor unora dintre cele mai cunoscute companii multinaționale, precum: Continental, Schaeffler, Daimler, ThyssenKrupp sau Bosch. Din portofoliul total de clienți, 80% este reprezentat de firme din industria auto.

Produse Allmetech Tools & Machines

Centre de prelucrare orizontale cu 4-axe

Centru de prelucrare în 5 axe

Centru de prelucrare CNC în 5 axe

Strung CNC

Centre de prelucrare CNC în 4 axe cu schimbător de palet

Centre de prelucrare verticală cu 5 axe

Centru vertical de frezare CNC în 3 axe

Centru vertical de frezare CNC în 3 axe

Galerie Foto/Video

Testimoniale Allmetech Tools & Machines

Echipa Allmetech Tools & Machines

Localizare

Contacteaza Allmetech Tools & Machines

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro