Elmark Automation

Adresa: Strada Niemcewicza nr. 76, Varșovia, Polonia, Cod Postal: 05–075

Telefon: +48 22 773 79 37

Website: Vezi website


Share:

Declaratia Managerului Elmark Automation

De aproape 40 de ani furnizăm soluții pentru automatizarea industrială și domeniile conexe pe piața din Europa Centrală. Unul dintre cei mai importanți piloni ai activităților noastre este, de asemenea, consultanța, asistența tehnică și schimbul de cunoștințe cu clienții noștri.

Acționăm ca un distribuitor, dar pentru noi acest lucru nu înseamnă să mutăm cutii din punctul A în punctul B. Munca noastră se bazează în primul rând pe suport, împărtășind experiența noastră cu clienții pentru a le rezolva problemele și pentru a le oferi soluții optime, adesea adaptate nevoilor lor.

Ținem întotdeauna cont de faptul că singura modalitate de a vă dezvolta afacerea este să fiți mulțumiți și să beneficiați de colaborarea cu noi. Am încheiat anul 2022 cu rezultate record. Acest lucru a fost realizat datorită încrederii clienților noștri!

Vă mulțumesc!

Elmark Automation Manager

Despre Elmark Automation

Elmark Automation este unul dintre cei mai mari distribuitori de Advantech, Getac, MOXA și Unitronics din Europa.

Principalele noastre specializări sunt echipamentele de comunicații de date, PC-urile și laptopurile industriale, sursele de alimentare, PLC-urile și robotizarea proceselor industriale.

De aproape 40 de ani ajutăm clienții să minimizeze riscurile prin alegerea solitaire potrivite. În același timp, asigurăm buna funcționare a acestora pentru o perioadă lungă de timp. Cunoștințele noastre, capacitatea de a rezolva problemele tehnice și angajamentul nostru față de serviciile post–vânzare vă permit să economisiți bani și să vă faceți proiectele mai profitabile, reducând în același timp riscurile asociate.

Branduri vandute de Elmark Automation

Produse Elmark Automation

Advantech MIC-7000 – Computer industrial compact și modular

Advantech ECU-1051E - IoT Gateway

Moxa EDS-510E – switch cu management, Layer 2 ușor de configurat

MOXA NPort 6100/6200 – Convertor securizat de la serial la Ethernet

Advantech EKI-1524 - Server de dispozitive seriale

Galerie Foto/Video

Localizare

Contacteaza Elmark Automation

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro