Elmas

Adresa: B-dul Griviței nr.1y, Brașov, România, Cod Postal: 500177

Website: Vezi website


Share:

Despre Elmas

Producător și furnizor de instalații de ridicat - Made in Brașov

În urmă cu trei decenii, se puneau bazele companiei ELMAS din Brașov, desfășurând la început activități de service ascensoare. Astăzi, compania brașoveană este lider în industria fabricării echipamentelor de ridicat și manipulat din economia românească.  Cu 400 de angajați, o cifră de afaceri de 152,5 milioane lei înregistrată în 2019, opt locații la nivel național și subsidiare în Moldova, Ungaria, Bulgaria, Israel, cu facilități de cercetare și dezvoltare, proiectare, producție, service și divizii de vânzări, ELMAS este o companie cu o dezvoltare dinamică în peisajul economic românesc.
 

Producție ascensoare personalizate
Sunt fabricate la Brașov o gamă completă de ascensoare pentru persoane, lifturi pentru materiale și ascensoare auto echipate cu componente fiabile, care asigură o durată îndelungată de funcționare. Experiența acumulată, calitea produselor și inovația sunt recunoscute și la nivel mondial, compania ELMAS fiind singura din Europa de Est care a câștigat trei ani la rând (2019, 2020, 2021), concursul mondial “Project of the Year” organizat de “Elevator World” SUA, la categoria “Lifturi speciale”.

Refabricare stivuitoare
Prin adoptarea conceputului de economie circulară, ELMAS a investit și în dezvoltarea unei linii de refabricare stivuitoare Linde. Acest proces de refabricare conduce la o economie de resurse și materii prime având un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Producție macarale industriale și structuri metalice
De la începutul anului 2005 sunt fabricate la Brașov o gamă diversificată de macarale industriale (pentru sarcini între 1,6 și 300 tone), adaptate diferitelor aplicații industriale sau comerciale. Din 2014, compania și-a dezvoltat capacitatea de producție, investind peste 5 milioane de euro într-o fabrică și în dotări cu tehnologii moderne din domeniul producției de structuri metalice și macarale industriale.

Centru de dezvoltare și inovare
Compania ELMAS dispune de un Centru de Dezvoltare și Inovare care desfășoară diferite activități de cercetare și inovare în domeniul instalațiilor de ridicat, pentru a crea produse competitive cu un nivel tehnologic ridicat.
In cadrul centrului funcționează și un Laborator de Încercări, care realizează diferite examinări și teste pe parcursul procesului de producție a macaralelor industriale, ascensoarelor sau refabricarea stivuitoarelor.

Branduri vandute de Elmas

Galerie Foto/Video

Localizare

Contacteaza Elmas

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro