FANUC AUTOMATION ROMANIA

Adresa: Ferma 9, Hala 25, Florești, Romania, Cod Postal: 407280

Website: Vezi website


Share:

Despre FANUC AUTOMATION ROMANIA

FANUC dezvoltă produse de înaltă calitate cu "inteligență", "ultra-precizie" și "înaltă funcționalitate", respectând în același timp politica de bază a" fiabilității ridicate "în dezvoltarea produselor.

FANUC este liderul global în producţia de echipamente automatizate pentru fabrici, cu peste 60 de ani de experienţă în dezvoltarea de echipamente de control numeric computerizat (CNC), roboţi industriali, utilaje de turnare prin injecţie (ROBOSHOT), echipamente pentru tăierea cu fir EDM (ROBOCUT) şi centre verticale pentru prelucrare (ROBODRILL). Cu mai mult de 19,5 milioane de produse instalate în întreaga lume şi peste 5200 de angajaţi, pasiunea FANUC pentru automatică este absolută. De la înfiinţare, în anul 1956, şi până în prezent, FANUC a contribuit la automatizarea maşinilor unelte şi a fabricilor, având un rol de pionierat în revoluţionarea producţiei, de la automatizarea unei singure maşini până la automatizarea de întregi linii de producţie.

În România, compania FANUC este prezentă la Cluj-Napoca într-un sediu nou care include un showroom modern, facilităţi de training şi instruire şi vă oferă atât produse cât şi servicii de asistenţă tehnică şi service direct.

Produse FANUC AUTOMATION ROMANIA

Mașină de prelucrat prin electroeroziune cu fir

Centru de prelucrare

Mașină de injecție în matriță

Tehnologie de vârf pentru prelucrări ultraprecise

Robot colaborativ mic cu capacitate de încărcare mare

Turnare prin injecție complet electrică

Sistem FIELD pentru efectuarea de aplicaţii IIoT

Nouă interfaţă grafică pentru CNC

Galerie Foto/Video

Localizare

Contacteaza FANUC AUTOMATION ROMANIA

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro