Top Metrology

Adresa: Iuliu Maniu 7-11, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 061073

Website: Vezi website


Share:

Declaratia Managerului Top Metrology

,,TOP Metrology reprezintă o afacere unde contează, în primul rând, viziunea corectă, deoarece indiferent de puterea de a motiva sau de a convinge oamenii să își facă treaba sau să găsească noi clienți, dacă aceștia nu funcționează sub forma unei viziuni construite corect, rezultatele nu vor fi niciodată de TOP. Deservim toți clienții, mici sau mari, cu cele mai bune sfaturi și servicii, iar echipamentele comercializate de noi provin de la companii cu renume mondial care au decis, analizându-ne, să își asocieze numele cu TOP Metrology. Din punctul meu de vedere, industria din România a câștigat enorm de multă însemnătate în ultimii ani. Astfel, am putut să ne creștem cota de piață și pot spune că mergem în direcția potrivită. Bineînțeles, această evoluție este rezultatul sedimentării echipei de vânzări și service și bineînțeles a muncii depuse de toți colegii mei. Totodată, această dezvoltare dovedește performanța echipamentelor și a beneficiilor acestora, principiu care menține clientul interesat și multumit deopotrivă. Observ atitudinea orientată spre piață a tuturor companiilor de profil, iar acest lucru mă bucură și mă impresionează, deoarece calitatea și competența își vor spune întotdeauna cuvântul în industrie. De asemenea, un subiect important în acest moment este digitalizarea companiilor și provocările de natură profesională care preced acestui proces atât de important.” Florin Pisică, General manager.

Top Metrology Manager

Despre Top Metrology

Echipamentele metrologice comercializate de TOP Metrology: mașini de măsurat în coordonate 3D, brațe poliarticulate 3D, scanere laser, microscoape industriale, microscoape metalografice, stereomicroscoape, microscoape 3D, proiectoare de profile, etc.

Înființată în anul 2011, de către o echipă de specialiști, cu o vastă experiență în domeniul echipamentelor metrologice, TOP Metrology SRL, este distribuitorul exclusiv al companiei NIKON Metrology, ViciVision , API Sensor, AsiDataMyte, Mod.En, MAKINO, Modig, TDZ Power, Speroni SpA, Lasit SpA , Lapmaster Wolters, Skyray Instrumentrs, Taylor Hobson, IT Concepts, VEA Italy și Metkon Technology în România și Bulgaria. Cu o paleta de clienți, din majoritatea ramurilor industriei, TOP Metrology oferă serviciile sale, pe întreg teritoriul României și al Bulgariei, având colaborări cu mai mult de 500 companii. Pentru întreaga gama de echipamente comercializate în România și Bulgaria, TOP Metrology asigură consultanță, instalare, instruirea personalului, precum și servicii de garanție și post-garanție. Calitatea echipamentelor comercializate, precum și varietatea de servicii oferite de un personal profesionist, recomandă TOP Metrology ca fiind partenerul ideal pentru afacerea dumneavoastră, deoarece noi știm că fiecare micron contează. Echipamentele metrologice comercializate de TOP Metrology în România și Bulgaria sunt: mașini de măsurat în coordonate 3D, brațe poliarticulate 3D, scanere laser, microscoape industriale, microscoape metalografice, stereomicroscoape, microscoape 3D, proiectoare de profile, autocolimatoare, mașini cu raze X, echipamente pentru măsurători volume mari și alinieri tip iGPS și Laser Radar, mașini multi-senzor, echipamente pentru măsurători video și sisteme modulare de fixare, mașini de presetat scule și echipamente pentru laboratoare metalografice (mașini pentru tăiere abrazivă, mașini de înglobat, mașini de șlefuit și polisat).

Produse Top Metrology

Mașină optică de măsurat

Sistem optic de măsură 2D

Sistem de marcare și gravare cu laser

Mașină de prelucrat prin electroeroziune cu fir

Instrument complet automat pentru măsurarea circularității

Sistem avansat de inspecție optică Ultra 4K HD

Microscop Vertical Nikon Eclipse LV150N

Durimetru de laborator DuraScan 20G5

Cataloage de Produse

Galerie Foto/Video

Localizare

Contacteaza Top Metrology

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Sunt de acord cu termenii si conditiile ttonline.ro