Revista

Revista T&T - Tehnică și Tehnologie este editată de Tehnic Media. Poziţionată în mod clar la nivelul premium al revistelor tehnice specializate, T&T - Tehnică şi Tehnologie este revista cu cel mai extins public la nivelul companiilor din industria românească. Conform ultimului sondaj, fiecare număr este citit de cel puţin 20.000 de tehnicieni şi manageri ai companiilor industriale românesti sau străine. Este mijlocul de promovare cel mai potrivit către decidenţii din industrie, având ca public ţintă echipele de decizie a achiziţiilor şi managementul companiilor din industria românească. Are un concept editorial unic, bazat pe teme cu valoare practică şi aplicativă imediată, furnizând informaţii despre noile tehnologii şi echipamente existente pe piaţa românească şi internaţională.

 

 

Sectiuni Revista

test

Arhiva Revistei

Abonare la revista tiparita

Pentru abonamente cu plată, după completarea formularului de comandă, veți fi contactat în termen de 48 de ore pentru  stabilirea detaliilor necesare plății (în curând veți avea la dispoziție și modalități de plată online sau prin SMS). Abonamentele sunt valabile începând cu primul numar al revistei apărut după data abonării.

Aboneaza-te

Abonare la revista online

În această pagină vă puteți abona la varianta digitală a revistei noastre. Completați-vă datele în formularul de mai jos.

  

Aboneaza-te

Redactori si Colaboratori