Total articole: 51

de T&T 25 octombrie 2019

Conceptul Industry 4.0, în noua fabrică Arctic

Arctic anunţă că prima fabrică din România care funcţionează după principiile Industry 4.0 este 100% operaţională şi marchează astfel o etapă importantă în dezvoltarea companiei şi a grupului Arçelik, se arată într-un comunicat.

de T&T 25 octombrie 2019

Lansarea Coaliţiei pentru Educaţie Digitală

Pe 8 octombrie 2019, a fost lansată Coaliția pentru Educație Digitală – un demers informal ce își propune să sprijine dezvoltarea educației digitale de calitate în România și adaptarea ofertei educaționale astfel încât aceasta să pregătească copiii și tinerii pentru transformarea societății și a pieței muncii sub impactul tendințelor tehnologice.

de T&T 25 octombrie 2019

Mobility is the „Heartbeat of Life”

Sub motto-ul „Mobility is the Heartbeat of Life” („Mobilitatea reprezintă pulsul vieții”), Continental a prezentat la IAA inovații deschizătoare de drumuri.

de Onut Iliescu 24 octombrie 2019

Individualismul nu este sustenabil

De ce avem așteptări de reacții comunitare de la ceilalți, atunci când toți (aproape) ne comportăm individualist?! De ce să primești de la ceilalți ceea ce tu nu oferi? 

de T&T 18 octombrie 2019

Cele 4 lentile ale inovației: un instrument puternic pentru gândirea creativă

Cele 4 lentile ale INOVAȚIEI: Un instrument puternic pentru gândirea creativă poate fi considerat un manual de inovație pentru toți cei care își doresc să devină mai creativi, să vadă diferit lucruri pe care generații și generații de oameni le-au văzut până acum într-un singur mod, sau mai bine zis, în același mod, sau să își învețe creierul să ignore clișeele și să înceapă să construiască idei noi.

de Chorus Engineering 18 octombrie 2019

Sepro prezintă soluţii de automatizare împreună cu producători de maşini de turnare prin injecţie (MTI) şi parteneri de tehnologie

Compania Sepro Group invită vizitatorii K 2019 „să beneficieze de control total” („Experience Full Control”) printr-o serie de demonstrații și produse care valorifică puterea colaborării pentru a atinge noi niveluri de productivitate, calitate și flexibilitate în turnarea prin injecţie a maselor plastice. 

de Mircea Badut 18 octombrie 2019

Alibre Design, după două decenii

Deși, din perspectiva costului, Alibre Design se situează mai degrabă spre capătul entry-level al pieței de software-uri MCAD, prin facilități și robustețe tinde cumva înspre midrange, și merită luat în calcul pentru aplicări precum ingineria pieselor și ansamblurilor mecanice, proiectarea bunurilor de consum, proiectarea uzinală, sau pentru designul de mobilier.

Vezi toate editiile