Total articole: 73

de ANCA CNC MACHINES 17 martie 2023

30 de ani de parteneriat: Schnebelt Präzision şi ANCA, relație câştigătoare prin tehnologie şi încredere

Compania Schnebelt Präzision KG din Schutterwald, lângă Offenburg, a fost fondată în 1985, și rectifica pânze pentru ferăstrău circular. Doar doi ani mai târziu, Rolf Schnebelt a extins gama incluzând mașinile-unelte, și în calitate de reprezentant de vânzări, acesta le-a vândut companiilor pentru producție. Mașinile companiei au fost modernizate în 1996 cu prima mașină de reascuțit de ultimă generație, controlată de computer, pentru scule așchietoare de precizie. Pat Boland, co-fondatorul ANCA, în timpul unei vizite recente la Schnebelt a inspectat cel mai nou utilaj ANCA FX5. Folosind încărcătorul ANCA AR300 cu schimbătorul de bucșe elastice aplicabil la scule așchietoare cu diametre diferite, acestea sunt produse și reascuțite automat cu mare precizie de către Schnebelt.

de T&T 10 decembrie 2020

Programarea ESP32 pentru IoT

În ultimele decenii, din ce în ce mai multe obiecte din industrie, comerț, infrastructură și chiar de larg consum au fost dotate cu diverse aplicații de automatizare, electronică și informatică.

de Normandia 3 martie 2020

Normandia, partener Yaskawa în România

Yaskawa Europe GmbH, Divizia Robotică, unul dintre furnizorii recunoscuți la nivel mondial de tehnologie cu roboți, își extinde afacerea în Europa de Est și semnează pe 3 februarie un parteneriat cu Normandia, companie fondată la Brașov în anul 1992, de domnul Adrian Socol.

de SKF Romania 2 martie 2020

Rotația fiabilă

Într-o lume ideală, producătorii și-ar dori nu doar o performanță absolută a mașinilor din dotare, ci și o durată de viață îndelungată a acestora, într-un final ambii factori reducând costul total de exploatare a utilajelor.

Vezi toate editiile