Total articole: 67

de Mircea Badut 17 iulie 2020

LiDAR pentru automobile

Prima aplicare semnificativă a fost cartografierea Lunii, realizată în 1971. De asemenea, în cercetarea meteorologică avem ceva semne timpurii. Însă adevărata consacrare publică a tehnologiei LiDAR (Light Detection And Ranging) a adus-o, după anul 2000, acea modelare 3D urbană capabilă să pună clădiri şi construcţii pe harta digitală.

de Top Metrology 2 iunie 2020

Durimetru DuraJet G5

Datorită intervalului de încărcare cuprins între 9,8 N și 2450 N (de la 1kgf la 250kgf) și a încărcării electronice, toată gama de măsură realizabilă prin metoda Rockwell poate fi acoperită cu un singur dispozitiv.

de Leonard Rizoiu 29 mai 2020

Contextul actual al capitalului uman

Având în vedere că ne aflăm în plină criză sanitară, de la un moment la altul, situația se schimbă, iar companiile, indiferent de mărimea lor caută soluții pentru a putea trece peste această perioadă extrem de dificilă.

de T&T 29 mai 2020

Soluții digitale şi automatizate dedicate departamentelor juridice, financiare şi de resurse umane

Deloitte România și Reff & Asociații | Deloitte Legal România încheie parteneriate cu Druid, Future WorkForce și RPAbox, lideri locali în domeniul transformării digitale, pentru crearea unor soluții de tehnologie dedicate departamentelor juridice, financiare și resurse umane, cum ar fi chatboți și soluții pentru automatizarea proceselor repetitive și manuale prin tehnologie RPA și algoritmi de procesare a limbajului natural.

Vezi toate editiile