Total articole: 54

de Festo 24 iulie 2020

Viitorul mediilor de învățare digitală

Vă propunem soluții atractive de învățare digitală, potrivite și pentru perioadele dificile cum este această pandemie În prezent, digitalizarea influențează toate domeniile vieții noastre.

de T&T 23 iulie 2020

Dr. Klaus Patzak, noul Director Financiar al Schaeffler AG

Furnizorul global în sectorul auto și industrial Schaeffler a anunțat în cadrul ultimei întâlniri a Consiliului de Supraveghere, numirea dl. Dr. Klaus Patzak ca membru în Consiliului de Administrație al Schaeffler AG, începând cu 1 august 2020. Dr. Patzak va prelua poziția de CFO (chief financial officer – director financiar), care include și responsabilitatea pentru departamentele financiar și IT, în calitate de succesor al d-lui Dietmar Heinrich, care va părăsi Schaeffler AG așa cum a fost convenit, începând cu 31 iulie 2020, pentru a urmări noi provocări în cariera sa profesională.

de T&T 21 iulie 2020

Cod de etică pentru folosirea Inteligenţei Artificiale

Inteligența artificială (AI) devine din ce în ce mai importantă pentru mobilitate. De aceea, Continental a dezvoltat acum un cod de etică pentru utilizarea unor astfel de sisteme de autoînvățare, ceea ce face compania tehnologică unul dintre pionierii acestei industrii.

de Corneliu Gornic 17 iulie 2020

Sisteme de avans (VIII) 4.5. Accesorii; Sisteme flexibile

Este posibilă extinderea atât a posibilităților tehnologice (tipuri de prelucrări), cât și a domeniilor de prelucrare (diametre, lungimi etc). În acest sens, companiile producătoare de mașini-unelte oferă accesorii realizate de companie sau achiziționate de la partenerii săi.

Vezi toate editiile