Total articole: 25

de Onut Iliescu 16 noiembrie 2020

NON-STOP

V-aţi gândit vreodată cât de adânc ar trebui să se schimbe mentalitatea noastră, a fiecăruia, pentru a fi coerenţi 100% cu aşteptările noastre profunde? Doar ale noastre, nu ale altora (!). O mentalitate care să lucreze - nu doar să vorbim despre ea - zilnic. Fără să exagerăm, toţi avem, în acest sens, o listă de „to do”.

de DMG MORI Romania 16 noiembrie 2020

Digital şi automat monoBLOCK Excellence Factory

Concept de asamblare revoluționar: DMG MORI revoluționează producția centrelor de prelucrare monoBLOCK în 5 axe cu noua sa fabrică de excelență - de 4.000 m² - DECKEL MAHO Pfronten. Ansamblul fluxului cu un sistem de transport autonom - Automated Guided Vehicle (AGV) duce la o creștere a productivităţii de 30%. Acest lucru este, de asemenea, în beneficiul clienților.

de T&T 15 noiembrie 2020

DEMO METAL VIRTUAL, 23-27 NOIEMBRIE 2020

Conectarea cu partenerii de afaceri, discuţiile despre cerinţele acestora, precum şi prezentarea celor mai bune soluţii şi a ultimelor inovaţii, toate acestea reprezintă acum, mai mult ca niciodată, priorităţi clare pentru orice companie. 

de T&T 15 noiembrie 2020

Previziunile economice din toamna anului 2020

Conform Comisiei Europene, pandemia cauzată de noul coronavirus reprezintă un șoc enorm pentru economii, atât în UE, cât și la nivel mondial, cu consecințe foarte grave din punct de vedere socio-economic. 

 

de Mircea Badut 15 noiembrie 2020

Câte un CAD pentru fiecare

Asistenţa calculatorului pentru proiectare se poate referi la o gamă largă de aplicări: de la schiţa nepretenţioasă până la desenul tehnic detaliat, sau de la conceperea unei piese singulare până la ansamblul de mare complexitate.

de Leonard Rizoiu 15 noiembrie 2020

Noul normal — new normality 5 priorități pentru departamentul HR

Odată cu apariția Covid-19, toată lumea a fost obligată să recunoască faptul că nu putem continua modul în care se făceau lucrurile înainte și astfel în plin context care forțează elasticitatea indicatoriilor economici, trebuie să ne schimbăm pentru a ne adapta la noul normal – ,,new normality”.

Vezi toate editiile