Total articole: 57

de KNARR Vertriebs 14 noiembrie 2021

KNARR Vertriebs GmbH, pe piaţa din România

De la înființarea firmei în 1994, KNARR – cu sediul în Helmbrechts, în nordul Bavariei – s-a dezvoltat dintr-un simplu producător de scule și matrițe într-un furnizor integrat de servicii complete pentru piața producătorilor de scule și matrițe.

de Onut Iliescu 16 noiembrie 2020

NON-STOP

V-aţi gândit vreodată cât de adânc ar trebui să se schimbe mentalitatea noastră, a fiecăruia, pentru a fi coerenţi 100% cu aşteptările noastre profunde? Doar ale noastre, nu ale altora (!). O mentalitate care să lucreze - nu doar să vorbim despre ea - zilnic. Fără să exagerăm, toţi avem, în acest sens, o listă de „to do”.

de T&T 16 noiembrie 2020

Deschis către standardizare, flexibil pentru soluții personalizate

Principalul scop al producției automatizate este acela de a reduce timpii morți și de a optimiza astfel, folosirea echipamentelor. Cu toate acestea, cerințele specifice pe care le are fiecare industrie, determină o varietate de soluții tehnice disponibile pe piață. Firma HELLER oferă o gamă completă de soluții de automatizare având ca prioritate creșterea productivității, folosirea optimă a echipamentelor și eficiența economică.

de T&T 15 noiembrie 2020

DEMO METAL VIRTUAL, 23-27 NOIEMBRIE 2020

Conectarea cu partenerii de afaceri, discuţiile despre cerinţele acestora, precum şi prezentarea celor mai bune soluţii şi a ultimelor inovaţii, toate acestea reprezintă acum, mai mult ca niciodată, priorităţi clare pentru orice companie. 

de T&T 15 noiembrie 2020

Previziunile economice din toamna anului 2020

Conform Comisiei Europene, pandemia cauzată de noul coronavirus reprezintă un șoc enorm pentru economii, atât în UE, cât și la nivel mondial, cu consecințe foarte grave din punct de vedere socio-economic. 

 

de Mircea Badut 15 noiembrie 2020

Câte un CAD pentru fiecare

Asistenţa calculatorului pentru proiectare se poate referi la o gamă largă de aplicări: de la schiţa nepretenţioasă până la desenul tehnic detaliat, sau de la conceperea unei piese singulare până la ansamblul de mare complexitate.

Vezi toate editiile