Total articole: 56

de Bystronic Laser 22 martie 2021

Noi produse pentru o prelucrare mai eficientă a tablelor

Produse inovative de la Bystronic: În cadrul evenimentului regional Competence Days și al evenimentului online „Euroblech Digital Innovation Summit”, desfășurat la finalul anului trecut, Bystronic a prezentat cele mai noi produse și soluții pentru domeniile tăierii cu laser, îndoirii, automatizării și software-ului dedicat. Printre altele, specialistul în prelucrarea tablelor a demonstrat cum mediile de producție pot fi conectate inteligent la rețea pentru a obține o eficiență și mai mare.

de Murrelektronik 22 martie 2021

Sistemul modular data panel cuprinde potenţiale variate de optimizare

Ce se poate face dacă în practica de zi cu zi vă confruntați cu o problemă și credeți că nu este posibil să o rezolvați în mod adecvat cu produse cunoscute? Exact: Vă gândiți prin ce mijloace puteți îmbunătăți această situație. Data Panel GmbH, o companie a grupului Murrelektronik, a făcut exact acest lucru și oferă în domeniul soluții de instalații electronice pentru soluții mobile o soluție orientată spre viitor printr-un nou sistem modular integrat de instalare.

de BRANSON Emerson Process Management Romania 22 martie 2021

Branson GIX - Maşini de sudură cu Infraroşu Conturat

Utilizarea extinsă a polimerilor cu vâscozitate mică, a rețetelor rezistente la temperaturi înalte, a materialelor de întărire de tip fibre și nevoia îmbinării materialelor disimilare au crescut complexitatea procesului de sudură. Beneficiarii cer piese sudate fără particule, fără cordoane de sudură inestetice sau vizibile, totodată fără a le fi afectată flexibilitatea proiectării și fără a afecta productivitatea in procesele de asamblare.

de T&T 22 martie 2021

Cum poate fi creată o nouă putere globală în industria semiconductorilor

După ce anul trecut, după declanșarea pandemiei, producătorii auto au fost nevoiți să facă față și lipsei de semiconductori, apărută în principal din cauza măsurilor luate în toate statele pentru a limita răspândirea coronavirusului, începutul acestui an le-a pus în față aceeași problemă, dar având cauze diferite.

de Kaspersky 22 martie 2021

Speranțele şi temerile europenilor legate de un posibil cyborg

Noile cercetări efectuate de compania de securitate Kaspersky dezvăluie diferențele din Europa cu privire la un viitor alături de persoane augmentate - în familie, la locul de muncă și chiar în viața personală. Studiul constată că lipsa de înțelegere în ceea ce privește augmentarea umană ar putea împiedica unele evoluții interesante.

de GreenBau Tehnologie 22 martie 2021

Cum se atinge precizia ridicată în prelucrarea pe 5 axe?

Reglarea manuală, o practică obișnuită în multe ateliere de mașini unelte, poate dura cinci ore sau mai mult, rezultând întreruperi costisitoare. Sistemul de reglare automată pe 5 axe efectuează măsurători și compensări în timp real și permite efectuarea de ajustări în 10 minute, minimizând timpii de oprire și permițând niveluri mai ridicate de precizie.

Vezi toate editiile