Total articole: 53

de T&T 12 decembrie 2022

Versiunea 18 a portalului TIA de la Siemens permite o automatizare mai eficientă și mai flexibilă

La SPS Nürnberg (desfășurat între 8-10 noiembrie), Siemens a prezentat Versiunea 18 a cadrului său de inginerie TIA Portal (Totally Integration Automation Portal). Companiile industriale care doresc să scurteze timpul de lansare pe piață a produselor, să contracareze lipsa de muncitori calificați și să rămână competitive, au nevoie de o inginerie de automatizare eficientă care poate fi modificată rapid pentru a îndeplini noile cerințe.

de T&T 3 noiembrie 2021

Fakuma 2021, o revenire insiprată

A 27-lea ediție a târgului internațional pentru prelucrarea materialelor plastice - Fakuma a avut loc între 12-16 octombrie 2021. 1470 de expozanți din 39 de țări au participat la primul eveniment internațional important, dedicat domeniului, desfășurat fizic, și care s-a bucurat de succes.

de T&T 3 noiembrie 2021

Platforma Eplan 2022 — un nou aspect şi comportament

A sosit noua platformă Eplan 2022. Și, odată cu această lansare, compania furnizoare de soluții Eplan deschide drumul către un viitor al proiectării electrotehnice axat pe ușurința de utilizare pentru utilizatorii de software, atât pentru cei experimentați, cât și pentru cei care abia se inițiază.

de T&T 3 noiembrie 2021

Schaeffler, mobilitate sustenabilă

La IAA Mobility 2021, desfășurat în septembrie, Schaeffler a prezentat modul în care poate fi concepută o mobilitate mai sustenabilă. În cadrul evenimentului, Schaeffler a prezentat inovații în e-mobility, precum sistemele de punți motoare cu transmisie electrică 3-în-1, sistemul de management termic și electronică de putere pentru 800 volți.

de T&T 3 noiembrie 2021

Continental, implicare activă în beneficiul comunităţii

Continental, companie tehnologică, se implică activ, în colaborare cu universități din țară, la atragerea de fonduri și granturi pentru cercetare pentru dezvoltarea de proiecte în direcția unei mobilități curate, a orașelor inteligente, precum și pentru crearea de noi servicii de mobilitate la nivelul orașelor.

de T&T 3 noiembrie 2021

DACIA a lansat o platformă digitală de educaţie şi sustenabilitate

Platforma kilometrulbine.ro va reflecta toate inițiativele companiei Dacia în materie de responsabilitate socială corporativă. Editorial, prin secțiunile și rubricile permanente, cititorii vor putea selecta informație din sfera celor două axe strategice: mediul și incluziunea socială prin educație.

Vezi toate editiile