Total articole: 46

de Chorus Engineering 29 noiembrie 2021

Sortarea inteligentă a deşeurilor

După succesul pachetului complet Mistral+, Pellenc ST își continuă inovația și lansează o nouă mașină conectată inteligentă care se va adapta noilor provocări cu care se confruntă industria de reciclare.

de T&T 29 noiembrie 2021

Perspective economice ale României

Pe 25 noiembrie a.c., a avut loc cea de-a zecea ediție a conferinței anuale „Perspective economice ale României”, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România. Evenimentul a abordat subiecte precum macro dinamica economică europeană, echilibrul macroeconomic al României în context european, dar și perspective economice sectoriale pentru 2022.

de Corneliu Gornic 29 noiembrie 2021

Maşini-unelte azi...mâine: Noi realizări în domeniul maşinilor-unelte (II)

Digitalizarea schimbă totul. De câte ori ați auzit asta? Este unul din cuvintele la modă de care suntem sătui, dar comparați cu viteza globală a modului în care Internetul a evoluat în acest timp. Peste jumătate din populaţia lumii utilizează acum Internetul. Din ce în ce mai mulţi dintre acești utilizatori cresc cu internetul. Acești nativi digitali sunt cei care iau decizii în viitor. Ne-am dat seama că este timpul să dezvoltăm un nativ digital pentru mașini-unelte CNC.

de Iscar Tools 29 noiembrie 2021

Alegerea corectă a plăcuţei de filetare

Producerea conexiunilor filetate este o activitate curentă în multe ramuri industriale. Sunt produse o mare diversitate de piese prevăzute cu filete, interioare sau exterioare, de la minusculele implanturi dentare și până la elementele de legătură dintre tronsoanele conductelor de transport țiței sau gaz, în multe cazuri de dimensiuni impresionante.

de Sandvik 29 noiembrie 2021

Prelucrare precisă pentru diametre mai mici

Liderul în aşchierea metalului, Sandvik Coromant, a lansat CoroCut® QI, o gamă de plăcuţe pentru canelare interioară şi frontală, concepute pentru diametre mai mici. Optimizată pentru a permite o acţiune de aşchiere uşoară şi forţe de aşchiere reduse, gama CoroCut® QI garantează o siguranţă sporită a procesului, operaţii de canelare fiabile şi evacuare precisă a aşchiilor, rezultând canale cu o calitate superioară a suprafeţei.

Vezi toate editiile