Total articole: 42

de Mihaela Iliescu 8 iulie 2022

Un eveniment pentru viitorul industriei: T&T Connect & InnoTech 2022

Oportunitățile nu sunt vizibile fără un context favorabil. Fără îndrumare și apropiere, în lipsa informațiilor utile, tinerii studenți pot lua decizii pripite de orientare în carieră, pentru care să sufere apoi ei și chiar companiile care vor rămâne fără viitori angajați valoroși cu care să-și continue proiectele de dezvoltare.

de T&T 8 iulie 2022

În premieră în România, prima maşină autonomă de la Continental

Pe 23 iunie, în cadrul evenimentului „Smart & Sustainable Urban Mobility powered by Continental”, compania Continental a prezentat, pentru prima dată în România, o mașină autonomă, o platformă de dezvoltare pentru o gamă largă de tehnologii Continental care sunt necesare pentru funcționarea sistemelor de mobilitate fără șofer în viitor.

de T&T 8 iulie 2022

Finanțări de până la 300 milioane euro pentru firmele din industria prelucrătoare

Firmele din industria prelucrătoare pot spera la ajutor de stat, în contextul crizei provocate de conflictul din Ucraina. Ministerul Economiei a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre de guvern pentru instituirea unei scheme de finanțare prin care firmele din România, inclusiv IMM-uri, care activează în industria prelucrătoare vor putea obține noi ajutoare de stat în valoare totală maximă de 300 de milioane de euro.

de T&T 8 iulie 2022

Daniel Barciuc, noul CEO al Siemens România

Începând cu data de 1 aprilie 2022, Daniel Barciuc este noul CEO al Siemens România, îndeplinind în continuare și rolul său anterior de Head of Digital Industries în România.

de Onut Iliescu 8 iulie 2022

După trei ani, din nou împreună - Demo Metal Vest revine la Arad, între 13 şi 15 septembrie 2022

Așa cum obișnuim de fiecare dată când organizăm un eveniment, încercăm să oferim comunității din industrie nu doar o activitate de bifat formal în agendă, ci una care să ofere companiilor oportunități și să le stimuleze evoluția prin contactele valoroase inițiate în aceste ocazii. Încercăm să construim evenimentele pe cele mai importante teme ale momentului și adaptate evoluției industriei în contextul internațional. Facem efort să motivăm companiile participante să-și adapteze permanent prezența nevoilor pieței, pentru o eficiență mai mare a participării tuturor la eveniment.

de Laurentiu Mihail 8 iulie 2022

Lamiera 2022 se reconfirmă ca eveniment de referință pentru sectorul prelucrării tablei

După 3 ani de întrerupere în organizarea târgurilor de profil, UCIMU - Sistemi per produrre (Asociația constructorilor italieni de mașini-unelte, roboți și automatizare) a revenit pe prima scenă cu o nouă ediție Lamiera de înalt impact în lumea afacerilor industriale de profil, dedicate deformării tablelor și tehnologiilor aferente, industrie care rulează în Italia peste 3 miliarde de euro anual.

de Iscar Tools 8 iulie 2022

ISCAR NEOLOGIQ - integratoare de scule avansate şi soluții tehnologice

Acolo unde Inovația e Perpetuă!’’ este motto-ul prezent chiar pe zidurile unităților de producție ISCAR Ltd și care, pe parcursul celor șapte decade de existență s-a identificat cu compania în sine. Pandemia COVID-19 nu a influențat deloc procesul inovator, astfel încât în perioada anilor 2020-2021 ISCAR a lansat Campania de Marketing NEOLOGIQ, integratoare de scule avansate și soluții tehnologice, destinate lumii moderne a prelucrărilor prin așchiere. Modificările semnificative din zona prelucrărilor, precum amprenta tot mai puternică a digitalizării, reorientarea industriei auto către soluția electrică și ponderea tot mai mare a pieselor de mare precizie au dus inevitabil la realizarea unor noi soluții de scule.

Vezi toate editiile