de
DMG MORI Romania
1 septembrie 2022
Ca și modelul de succes PH Cell 300, noul PH Cell 2000 oferă o flexibilitate unică în manipularea paleților. Proiectat pentru centrele de prelucrare din seriile DMU/DMC H monoBLOCK și DMU/DMC duoBLOCK. Pentru modelele cu interfață de automatizare integrată, este o soluție de automatizare compactă și adaptabilă. Cu spațiu pentru până la 21 de paleți care pot fi montați în paralel în timpul producției, PH Cell 2000 crește productivitatea oricărei operațiuni de producție.
de
Sandvik
1 septembrie 2022
În domeniul prelucrării, chiar și cele mai mici greșeli pot genera costuri mari. Pentru a preveni în mod fiabil acest lucru, Sandvik Coromant, lider în domeniul așchierii metalului, pune la dispoziție soluții de prelucrare digitale care oferă atelierelor „ochi și urechi”. Cu ajutorul gamei CoroPlus®, care constă în software inovator și scule conectate, este posibilă optimizarea și prevenirea deteriorării mașinii, sculelor și componentelor — punând în același timp capăt întreruperilor nedorite ale producției.
de
Iscar Tools
1 septembrie 2022
Linia de scule MULTI-MASTER, inventată de ISCAR a avut un impact semnificativ asupra lumii sculelor așchietoare, la finalul secolului trecut.
de
UE Systems Europe
1 septembrie 2022
Lubrifierea este o parte esențială a întreținerii utilajelor pentru aproape toate unitățile de producție. În medie, achizițiile de lubrifianți reprezintă doar 3% din bugetul de mentenanță, dar activitățile legate de lubrifiere pot influența aproximativ 40% din costurile totale de mentenanță.
de
Herrmann Ultraschall
1 septembrie 2022
Pentru producători, introducerea manuală a 18 bucșe într-un cadru de plastic pentru un element de operare a constituit un proces laborios și cu costuri mari. Sudarea cu ultrasunete oferă o alternativă excelentă, ceea ce a redus considerabil duratele ciclurilor și a fost rentabilă și din punct de vedere financiar – în ciuda unui număr mai mic de unități. În acest caz, versatilitatea sonotrode și HERRMANN ENGINEERING au jucat un rol esențial.
de
Enel X
1 septembrie 2022
Reducerea consumului de energie electrică nu mai este de mult o temă de gândire. Este o măsură pe care companiile trebuie să o implementeze cât mai repede. Începând cu a doua jumătate a anului 2021, prețurile la energia electrică au crescut brusc, la valori fără precedent, în întreaga lume. Numai în perioada decembrie 2020 - decembrie 2021, importurile de energie au costat mai mult decât dublu față de anul precedent. Volatilitatea este foarte mare, iar premisele nu sunt deloc optimiste. Agresiunea militară a Rusiei asupra Ucrainei a perturbat și mai mult piețele energetice, adăugând presiune asupra prețurilor.
de
Leonard Rizoiu
1 septembrie 2022
2020 – 2022. Pandemie. Digitalizare forțată de împrejurări. Remote work. Acesta ar fi cel mai pe scurt rezumat posibil despre perioada pe care am traversat-o în ultimii doi ani, în raport cu piața muncii. Mare parte din viețile noastre personale și profesionale au fost forțate să se mute în online.