Total articole: 44

de T&T 21 octombrie 2022

Reprezentanți ai mediului de afaceri și oficialități din Bavaria au vizitat România pentru aprofundarea relațiilor economice bilaterale

O delegație formată din 17 persoane - reprezentanți ai mediului de afaceri, ai Ministerului de Stat Bavarez pentru Economie, Dezvoltare Regională și Energie și ai Camerei de Industrie și Comerț pentru München și Oberbayern (Bavaria Superioară) - a vizitat orașele Reșița, Timișoara și București în perioada 18-21 octombrie, pentru a găsi parteneri de afaceri sau pentru a crea rețele și structuri pentru proiecte viitoare, pentru dezvoltarea actualelor proiecte, dar și pentru o mai bună cunoaște a realitățile economice din cele trei orașe.

de T&T 17 octombrie 2022

Continental, donaţie de 15.000 de euro în echipamente pentru Liceul Tehnic Regele Ferdinand I din Timișoara

Continental, companie tehnologică, a donat echipamente în valoare de 15.000 de euro și mobilier școlar Liceului Tehnologic Regele Ferdinand I din Timișoara, pentru dezvoltarea sistemului de învățământ profesional dual. Continental este inițiator și participant la reintroducerea sistemului dual de școală profesională la nivel național și la Colegiul Energetic „Regele Ferdinand I” din Timișoara încă din 2012, de la reînființarea claselor cu acest profil.

de Leonard Rizoiu 17 octombrie 2022

Perspectivă asupra retenţiei angajaţilor în industria tech

Pe măsură ce industria tech se dezvoltă, înțelegem tot mai mult și mai bine despre natura acestui domeniu de lucru care este atât ideal, cât și plin de provocări. În anul de grație 2022, un lucru este cert. Evoluția continuă și galopantă ce caracterizează această industrie evidențiază și competiția acerbă de atragere și reținere a talentelor, dintre companiile de profil.

de T&T 17 octombrie 2022

România, locul 28 din 34 de ţări EMEA într-un top al atractivităţii pentru companiile private

Din analiza EMEA Entrepreneurial & Private Business Heatmap, realizată de rețeaua PwC, reiese că România ocupă locul 28 într-un clasament al celor mai atractive 34 state din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) pentru companiile private. Clasamentul este realizat pe baza scorurilor obținute în funcție de 37 de parametri din șapte categorii diferite, respectiv macroeconomie, mediu de afaceri, cadrul fiscal și de reglementare, ESG, sănătate publică, educație/competențe/talente și tehnologie și infrastructură.

de T&T 17 octombrie 2022

Onsemi deschide în București un nou Centru de Proiectare pentru dezvoltarea de semiconductori

Pe 4 octombrie 2022, onsemi (Nasdaq: ON), lider în domeniul tehnologiilor inteligente de putere și detecție, a anunțat deschiderea unui nou centru de proiectare pentru dezvoltarea de semiconductori de ultimă generație în București. Tehnologiile dezvoltate în noul spațiu de birouri și laboratoare hi-tech, care se întinde pe o suprafață de 3000 m2, sunt destinate utilizării la temperaturi înalte și cu anduranță ridicată, driverelor izolate pentru aplicații auto și dispozitivelor de înaltă precizie pentru detecție inteligentă.

de T&T 17 octombrie 2022

AHK România, la 20 de ani

Pe 1 septembrie, într-un eveniment special desfășurat la Palatul Parlamentului, membrii AHK România au sărbătorit 20 de ani de activitate de succes împreună cu invitați de nivel înalt de pe scena economică și politică din România și Germania.

Vezi toate editiile