Total articole: 52

de Onut Iliescu 12 decembrie 2022

Ştiri proaste şi veşti bune

Ne apropiem rapid de sfârșitul de an. Încheiem un an atipic și poate ne îndreptăm către altul aidoma. Până să primiți alte știri, avem vești bune. Noi vă anunțăm că 2023 va veni cu noutăți de bine din partea noastră. 

de Vigra Marketing & Services 12 decembrie 2022

Maşini CNC STYLE gândite pentru producția de unicate şi serii mici

De la înfiinţarea companiei în 1991, STYLE a fost producătorul olandez de mașini-unelte: strunguri și mașini de frezat CNC. De la faza de proiectare și până la produsul finit, de la comanda numerică proprie STYLE până la service, toate aceste procese sunt efectuate intern. Acest lucru face ca STYLE să fie un furnizor bine-cunoscut și de încredere pentru companiile specializate în producţia de unicate și serii mici.

de Iscar Tools 12 decembrie 2022

Soluția ideală de prelucrare a umerilor drepți

În aplicațiile de frezare, capetele care realizează umeri drepți (90°) sunt foarte probabil cele mai des folosite. Sunt cele mai versatile soluții, putând fi utilizate la frezarea umerilor, a canalelor, a suprafețelor frontale limitate de umeri drepți, a muchiilor, a buzunarelor și a cavităților de diferite forme. Frezele frontale pot realiza intrări în rampă sau pot fi utilizate la prelucrări combinate de strunjire și frezare. În concluzie, aceste freze la 90° conduc detașat în topul gamei de scule de frezare de uz general, fie ele indexabile, monobloc sau brazate.

de Engel Injectie 12 decembrie 2022

ENGEL automotive la K 2022: Îmbunătățirea rentabilităii pieselor injectate folosind tehnologia MuCell

Compania ENGEL a prezentat îmbunătățirile asupra rentabilității în producția de piese injectate folosind tehnologia MuCell la Expoziția K 2022 cu noul sistem central de alimentare cu gaz e-foam XL. În timpul expoziției s-au realizat piese care nu necesită prelucrări ulterioare, acestea părăsind matrița gata de a fi asamblate și cu o suprafață de înaltă calitate.

de T&T 12 decembrie 2022

Cea mai mare creștere din toate timpurile - O jumătate de milion de roboți instalați într-un an, în 2021

Conform noului raport World Robotics, publicat de Federația Internațională de Robotică (IFR) pe 13 octombrie, în 2021 s-a înregistrat un maxim istoric de 517.385 de roboți industriali noi instalați în fabrici din întreaga lume. Aceasta reprezintă o rată de creștere de 31% de la an la an și depășește cu 22% recordul pre-pandemiei înregistrat în 2018. Astăzi, stocul global de roboți operaționali atinge un nou record de aproximativ 3,5 milioane de unități.

Vezi toate editiile