Total articole: 58

de Vegra Info 9 decembrie 2016

De ce SOLIDWORKS? ,,Pentru că îţi doreşti cel mai bun produs de proiectare 3D!

Cu peste 20 de ani de experienţă ca furnizor de servicii profesionale în domenii precum CAD (Computer Aided Design), inginerie 3D, GIS (Geographic Information System) şi CAFM (Computer Aided Facility Management), lucrând în special pen­tru clienţi din Franţa, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, compania VEGRA anunţă aniversarea a cinci ani de când a devenit Value Added Reseller în România pentru SOLIDWORKS, cel

de Festo 9 decembrie 2016

Festo şi WorldSkilIs, educaţia la standarde înalte

WorldSkilIs International este o asociaţie non-profit, neutră din punct de vedere politic, deschisă agenţiilor sau organi­smelor care au responsabilitatea de a promova educaţia şi formarea profesională în ţările sau regiunile respective. WorldSkills este hub-ul la nivel mondial pentru excelenţa şi dezvoltarea abilităţilor.

de Renault Technologie Roumanie 9 decembrie 2016

Renault Technologie Roumanie, la 10 ani de activitate

Renault Technologie Roumanie (RTR) este cel mai mare centru de inginerie al Grupului Renault din afara Franţei. Modelele din gama Global Access, comercializate în 44 de ţări, sunt concepute, testate şi dezvoltate de cei 2.400 de angajaţi ai RTR. Design-ul, ingineria şi industrializarea noilor Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway sunt realizate, pentru prima oară, doar în România.

de Caelynx Europe 9 decembrie 2016

SIMULIA Regional User Meeting

În perioada 20-21 octombrie 2016 s-a desfașurat a doua ediție a SIMULIA Regional User Meeting din România, organizata de catre Caelynx Europe și Dassault Systemes.

de Cenit Romania 9 decembrie 2016

CENIT sarbatorește 10 ani de activitate în România

CENIT SRL, filiala locală a firmei germane CENIT AG, liderul soluţiilor de software şi consultanţă pentru procese operaţionale în domeniul Product Lifecycle Management, împlineşte anul acesta 10 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, dl. Florin Şerban, manager general al companiei româneşti, ne-a împărtăşit câteva amintiri din istoria companiei, dar şi planurile acesteia de viitor.

de Chorus Engineering 9 decembrie 2016

Gerd Liebig, noul Director General al Sumitomo (SHI) Demag

Gerd Liebig va fi noul Director General al Sumitomo (SHI) Demag. Începând cu 1 ianuarie 2017 va fi succesorul în funcție al dlui Dr. Tetsuya Okamura, care va prelua o altă funcție de conducere în cadrul Sumitomo Heavy Industries Ltd. Gerd Liebig a avut funcții de conducere în Vânzări şi Marketing în industria de turnare a maselor plastice de peste 25 de ani.

Vezi toate editiile