Total articole: 43

de Onut Iliescu 26 august 2011

Alegere ... la răscruce (sau Supravieţuirea prin evoluţie)

Suntem la răscruce. Lumea se schimbă rapid în jurul nostru. Repet de ceva timp lucrul acesta. Nu m-am plictisit. Sper că nici dumneavoastră. Am şi de ce să repet: pentru că lumea se tot schimbă şi ... pentru că avem mulţi prieteni care trebuie încă să mai afle lucrul acesta. 

de Samir Hulubencu 26 august 2011

Delcam ArtCAM 2011 pe 64 biţi

Delcam a lansat prima versiune de software ArtCAM 2011 pe 64 de biţi, soluţia pentru aplicaţii artistice cum ar fi gravura si industria lemnului. Calculatoarele pe 64 de biţi pot folosi mai multă memorie, astfel încât noua versiune ArtCAM va permite utilizatorilor să lucreze cu modele mult mai mari şi mai complexe.

de Sandvik 26 august 2011

Frezele de canelare şi filetare oferă mai multe profile

Prin operaţiile de frezare de canale exterioare şi interioare, de canelare şi de canelare de inele de siguranţă (cu teşitură), cât şi de filetare interioară de profil complet, pe care le pot efectua, noile plăcuţe pentru freza CoroMill® 328 de la Sandvik Coromant oferă clienţilor o gamă mai largă de opţiuni de profile decât cea disponibilă anterior.

de Kaeser Kompressoren 26 august 2011

Kaeser prezintă noua serie SK de compresoare cu şurub

Normal, utilizatorii de aer comprimat aşteaptă disponibilitate maximă şi eficienţă ridicată chiar şi de la compresoare mai mici. În plus, există o cerere în creştere pentru conectarea fără probleme cu sistemele de control master, astfel încât utilizatorii pot beneficia de eficienţa sporită şi distribuirea uniformă a sarcinii pe care această tehnologie o are de oferit în comparaţie cu sistemele simple, individuale. Fiind dotate cu bloc de compresie cu economie de energie ,,Sigma Profile" şi la versiunea standard cu controlerul intern ,,Sigma Control 2", noua serie SK de compresoare cu şurub de la Kaeser îndeplineşte toate aceste cerinţe. Mai mult, utilizatorii vor fi impresionaţi de debitul lor care a crescut semnificativ precum şi de eficienţa sporită.

de T&T 25 august 2011

MaxCAD - plată în rate pentru aplicaţiile din portofoliu

MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk, în parteneriat cu Grenkeleasing, unul dintre cei mai mari specialişti în finanţarea sectorului IT, oferă companiilor din România posibilitatea achiziţionării licenţelor software pentru proiectare în mecanică şi infrastructură, instalaţii, construcţii, arhitectură printr-un sistem avantajos de finanţare în rate.

de T&T 25 august 2011

Modul BL67 pentru insule de valve Parker

Noul modul de interfaţă pentru sistemele Turck BL67 dă posibilitatea conectării de componente electrice şi pneumatice într-un volum  foarte redus.

 

 

de T&T 25 august 2011

Rom Devices a lansat ultimul model de indicator digital de la PR Electronics

PR Electronics - unul din liderii mondiali în producţia de adaptoare de semnal, izolatoare şi bariere Ex, indicatoare digitale de panou, reprezentat în România de Rom Devices - a lansat un nou indicator digital cu intrare de tip frecvenţă. Indicatorul face parte din gama de indicatoare digitale de panou universale de la PR Electronics - gama 5700.

Vezi toate editiile