Total articole: 71

de T&T 14 noiembrie 2011

Misiune economică de promovare a industriei româneşti de IT&C

 

În perioada 30 octombrie – 5 noiembrie a.c., Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a organizat în Danemarca şi Suedia o Misiune economică de promovare a industriei româneşti de IT, în colaborare cu Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine şi Asociaţia pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii din Romînia.

de T&T 25 octombrie 2011

Exporturile româneşti au crescut cu 36,9%, în octombrie 2011

Exporturile româneşti au crescut cu 36,9%, în primele două decade ale lunii octombrie 2011, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2010, în timp ce importurile au avut creşteri de 20,3%, a declarat luni pentru Agerpres, Mihai Ionescu, secretar general al Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR).

de Mircea Badut 24 octombrie 2011

Invertoare cu eficienţă ridicată

Problematica energetică ne obligă nu doar să căutăm noi surse de energie ci şi să minimizăm pierderile de energie. Va trebui să gândim cu grijă toate detaliile. 

de T&T 24 octombrie 2011

Noutăţi de la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare şi important eveniment pe energie regenerabilă şi eficienţă energetică din României, revine cu cea de-a IV-a ediţie la Sala Palatului din Bucureşti, între 9-11 noiembrie 2011.

de Diana Cosmin 24 octombrie 2011

Energia eoliană - o promisiune pentru viitor

Creşterea preţurilor la combustibilii solizi şi la petrol, criza nucleară de la Fukushima survenită în luna martie a anului 2011, au determinat creşterea aşteptărilor în ceea ce priveşte energia eoliană, care este o sursă de energie regenerabilă.

Vezi toate editiile