Total articole: 55

de Liga Studentilor Electronisti 3 aprilie 2012

Robochallenge 2012, etapa locală

În după-amiaza zilei de 21 martie 2012, la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, din cadrul Universității Politehnica București,  a avut loc întâlnirea pasionaţilor de robotică, concursul Robochallenge, ediţia a V-a, sub privirile a sute de spectatori care şi-au susţinut favoriţii cu aplauze şi emoţie timp de 3 ore.

de Anamaria Bodogan 3 aprilie 2012

JobShop® 2012

În perioada 2-7 aprilie 2012, BEST Iaşi organizează cea de a-XII-a ediţie a Evenimentului Naţional de Carieră JobShop®. JobShop® este un eveniment care se adresează studenţilor şi absolvenţilor ieşeni, cu precădere celor de profil tehnic, care le oferă şansa de a lua contact direct cu reprezentanţii companiilor, de a discuta despre oportunităţile şi condiţiile mediului de lucru actual şi de a primi sprijin în carieră.

de Catalyst Solutions 3 aprilie 2012

Angajatori de TOP continuă online până la sfârșitul lunii aprilie pe www.hipo.ro

Candidații care nu au putut ajunge în cele două zile ale evenimentului Angajatori de TOP, cei care locuiesc în alte orașe sau cei care se află în afara țării pot aplica pentru joburile deschise de companiile participante până la sfârșitul lunii apriliepe www.hipo.ro Pe portalul www.hipo.rocandidații pot afla mai multe informații despre cele 90 de companii participante, cele 3000 de oportunități de ca

de Onut Iliescu 23 martie 2012

TAIWAN – INSULA ASPIRAŢIILOR HIGH-TECH (II)

Aşa cum am promis, continuăm în acest număr prezentarea, prin scurte note, a companiilor producătoare de maşini-unelte vizitate în Taiwan la sfârşitul anului trecut. Toate companiile incluse în turul (organizat de TAITRA) ce face parte din programul „Branding Taiwan”, au obţinut titlul de excelenţă în cercetare şi inovaţie în 2011.

de Ion Seres 19 martie 2012

Provocări de viitor în industrie (II)

Modelul nou de management pe care trebuie să-l promoveze liderii întreprinderilor româneşti este acel sistem care cinsteşte şi preţuieşte iniţiativa, creativitatea, competenţele esenţiale ale succesului în afaceri din viitor. Abilităţile umane care contribuie la succesul unei întreprinderi se pot aranja conform unei ierarhii. 

de Luiza Coneac 19 martie 2012

Finanțare dedicată profesionalizării activității IMM-urilor, prin achiziționarea de servicii de consultanță: până la 40.000 Euro

Pentru a răspunde schimbărilor din mediul economic de afaceri, pentru a face faţă concurenţei şi a aduce sustenabilitate afacerii pe termen mediu şi lung, companiile din România vor trebui să implementeze şi să utilizeze în mod continuu instrumente de management, similar organizaţiilor performante din întreaga lume.

Vezi toate editiile