Total articole: 56

de T&T 2 august 2012

Comisia Europeană a lansat proiectul-pilot "Primul tău loc de muncă EURES"

Comisia Europeană a lansat un proiect-pilot menit să-i ajute pe tineri să îşi găsească un loc de muncă într-o altă țară din UE. În etapa sa inițială, proiectul „Primul tău loc de muncă EURES” (Your first EURES job) va avea ca scop îmbunătățirea mobilității transfrontaliere pentru 5.000 de persoane.

de T&T 1 august 2012

Situaţia cercetării şi inovării în Europa

Potrivit ultimului raport privind cercetarea şi inovarea publicat anual de UE, Europa înregistrează progrese în domeniul cercetării şi inovării, însă într-un ritm mai scăzut. Pentru a rămâne competitivi pe plan internaţional este nevoie de mai multe eforturi.

de T&T 8 iunie 2012

Demo Metal 2012 – la final

Prima ediție a târgului Demo Metal s-a încheiat cu succes, lucru confirmat atât de expozanți cât și de vizitatori.  Cu un total de 37 de firme expozante, ce  au ocupat o suprafață totală de 3000mp, sectorizată inteligent în Demo Area și Stand Area,  și prin conferințele desfășurate în cadrul Know How Transfer Forum, târgul a reușit ca la ediția de debut să aibă peste 1100 de vizitatori specializați, veniți din toate colțurile țării.

de Ion Seres 27 mai 2012

Întâmplări din viaţa unui manager din industrie

Am descris în două articole, în mai multe episoade, experienţe trăite de mine ca manager la Întreprinderea de Mase Plastice ,,Viitorul”, din Oradea, înainte de anul 1990 [1,2]. Voi completa acum şi alte aspecte care vor întregi imaginea de atunci a peisajului industrial românesc.

de T&T 26 mai 2012

Noi oportunități pentru afaceri și dezvoltare profesională, la Demo Metal 2012

Vreți să știți cum puteți deveni furnizori pentru RENAULT? Doriți să aflați soluții care să vă aducă creșterea productivității și a profitabilității? Vreți să știți cum sunt susținute firmele inovative în strategia națională de export? Vă intereseazăsă aflați situația ofertei de locuri de muncă pentru ingineri în sectorul prelucrării metalelor în companiile mari din Europa?  

de T&T 26 mai 2012

Acti 9, primul sistem modular complet pentru distribuţia electrică finală

Specialistul mondial în managementul energiei şi pionier în sisteme modulare de joasă tensiune, Schneider Electric, a anunţat lansarea în România a Acti 9, cel mai sigur, simplu şi eficient sistem modular pentru distribuţia electrică finală pentru aplicaţiile din clădirile terţiare şi industriale.

Vezi toate editiile