Total articole: 101

de Teximp International 5 decembrie 2012

Tratamentul ,,ceţii”

  De-a lungul ultimelor decenii, Programul Naţional pentru Reducerea Orbirii iniţiat de guvernul indian, a încercat să ajungă la suferinzii de cataractă din întreaga ţară. Dl. R. V.

de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) 12 noiembrie 2012

Participare românească la MIDEST 2012

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri și Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine, în parteneriat cu Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini (FEPA-CM), a organizat participarea României la cea de-a 42 ediţie a ,,MIDEST 2012”– Salon internaţional specializat pentru subcontractare de produse, echipamente şi servicii industriale, care s-a desfășurat la Paris, în perioada 6-9 noiembrie 2012.

de SKF Romania 7 noiembrie 2012

SKF Solution Factory s-a deschis în România

  SKF continuă cu succes deschiderea de noi locații SKF Solution Factory în întreaga lume și dezvoltarea unei rețele globale de servicii oferite clienților, o cale deschisă către cunoștințele SKF. 

de Catalyst Solutions 5 noiembrie 2012

Ultimele zile în care te poți înscrie la Career Innovation Week

În perioada 13-16 Noiembrie 2012, la Hotel Caro, are loc a doua ediție a proiectului Career Innovation Week. Evenimentul are loc în fiecare toamnă, iar timp de 4 zile reunește absolvenți și masteranzi cu rezultate academice deosebite, implicați în activități extracurriculare, membri în organizații studențești și persoane cu experiență internațională.

de Comisia Europeana 26 octombrie 2012

Propunere de alocare a 2,9 milioane EUR din Fondul de ajustare la globalizare pentru foștii angajați ai societății Nokia din România

Comisia Europeană a propus pe 19 octombrie 2012 să se aloce României 2,9 milioane EUR din Fondul european de ajustare la globalizare (FEG) pentru a ajuta 1 416 lucrători concediați în România de către SC Nokia România SRL și de către unul dintre furnizorii acesteia să își găsească alte locuri de muncă. Propunerea este transmisă, în prezent, spre aprobare Parlamentului European și Consiliului de Miniștri al UE.

de T&T 25 octombrie 2012

Teste de stres în domeniul nuclear

Standardele de securitate ale centralelor nucleare din Europa sunt în general ridicate, însă se recomandă îmbunătățirea elementelor de securitate la marea majoritate a centralelor nucleare europene. Cu toate acestea, autoritățile naționale în domeniul securității nucleare au concluzionat că nu se justifică nicio închidere a vreunei centrale nuclearoelectrice.

Vezi toate editiile