Total articole: 69

de T&T 21 decembrie 2012

Renishaw a lansat un nou sistem flexibil de măsurare

Noul sistem de măsurare patentat, Equator™, reduce costurile de achiziţie şi de întreţinere ale sistemelor de fixare, poate fi preprogramat pentru mai multe piese şi, în câteva minute, şi pentru modificări ale documentaţiei de execuţie.

de T&T 21 decembrie 2012

Equator™ - sistem de măsurare flexibil

Noul sistem de măsurare patentat, Equator™, reduce costurile de achiziţie, de întreţinere şi ale sistemelor de fixare, poate fi preprogramat pentru mai multe piese şi, în câteva minute, şi pentru modificări ale documentaţiei de execuţie. Equator este o alternativă complet nouă la sistemul tradiţional de măsurare dedicat, acoperind o breşă din piaţă neabordată până acum. El este mai mult decât un nou sistem de măsurare; el marchează lansarea primei linii de produse de măsurare.

de Ion Seres 20 decembrie 2012

Industrie şi învăţământ tehnic în România (III)

Marea majoritate a ţărilor dezvoltate au o economie puternică datorită faptului că au o industrie performantă. În aceste ţări industria a impus şi dezvoltarea unor oameni pregătiţi în şcoli de meserii, tehnice sau universităţi tehnice. Care este situaţia din România?

 

 

de Onut Iliescu 20 decembrie 2012

POLIFEST 2012 sau UPB, o universitate mai deschisă ca oricând

În perioada 17-19 octombrie (sincron cu TIB-ul!), Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti şi-a deschis porţile pentru toţi cei interesaţi, cu prilejul POLIFEST 2012 – primul şi cel mai mare eveniment de promovare a ofertei educaţionale a Universităţii în anul universitar 2012-2013.

de Adriana Ahciarliu 20 decembrie 2012

Piaţa leasingului financiar în România, la 30 septembrie 2012

La 30.09.2012, companiile membre ale Asociaţiei Societăţilor Financiare din România – ALB, au finanţat active în valoare totală de 930 milioane Euro (95%), iar companiile neafiliate, în valoare de 49 milioane Euro (5%), astfel încât totalul contractelor semnate în această perioadă (după valoarea activelor finanţate) de către companiile membre ALB şi companiile neafiliate însumează 979 milioane Euro.

de Comisia Europeana 20 decembrie 2012

Fondul Social European 2014-2020

La 6 octombrie 2011, Comisia Europeană a propus normele care vor determina modul în care va funcţiona FSE în perioada 2014-2020. Propunerea face parte dintr-un pachet legislativ de ansamblu pentru viitoarea politică de coeziune a Uniunii. Astfel, FSE le va putea oferi în continuare sprijin concret celor care au nevoie de ajutor pentru a-şi găsi un loc de muncă sau pentru a înregistra progrese în cadrul activităţii lor actuale.

de T&T 19 decembrie 2012

Nou set de instrumente online: Atenţie produse chimice!

Un nou set de instrumente care pune în evidenţă modificările în etichetarea substanţelor chimice a fost lansat, ca parte a unui proiect de creştere a gradului de conştientizare asupra noilor semnalizări ale produselor chimice, de Agenţia Europeană pentru Sănătate şi Securitate în Munc

Vezi toate editiile