Total articole: 72

de Alexandru Cristian Strenc 6 decembrie 2013

Un nou standard românesc. ,,Model de dezvoltare a afacerii prin inovare” (II)

Măsurile de securitate se bazează pe cerinţe. În episodul I al serialului s-au prezentat premisele şi bazele noului standard elaborat recent ,,Model de dezvoltare a afacerii prin inovare”, standard care, în mod esenţial, a izvorât tocmai din rolul şi importanţa esenţială a inovării în stimularea şi dezvoltarea unor afaceri generatoare, pe de-o parte  de valoare adaugată în domeniul respectiv, iar, pe de altă parte, de succes pe piaţă.

de T&T 15 martie 2013

Verificarea matriţelor la Sumitomo(SHI) Demag

Producătorul de maşini de injecţie Sumitomo (SHI) Demag Plastic Machinery GmbH, având sediul central în Schwaig, lângă Nürenberg, are acum disponibile două noi maşini de injecţie pentru certificarea matriţelor de către clienţi, având forţele de strângere de 1600 şi de 10000kN.

de Diana Popescu 14 martie 2013

Jurnal CAD. SOLIDWORKS WORLD 2013

În perioada 20-23 ianuarie s-a desfăşurat în Orlando, Florida, cea de-a 15-a conferinţă „SolidWorks World 2013” – SWW 2013, destinată utilizatorilor, distribuitorilor acestui pachet software CAD şi firmelor partenere SolidWorks (SW) Corporation.

de CMIE 7 martie 2013

CMIE – MAȘINI DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Centrul de prelucrare vertical TOPPER TMV-720A (foto deschidere) este construit pentru prelucrări de mare viteză. Arborele principal BT40 cu motor cu cuplu mare, împreună cu sistemul de răcire plus răcirea de înaltă presiune prin interiorul arborelui (opţional), permite realizarea de prelucrări de înaltă precizie pe termen îndelungat.

de Mircea Badut 7 martie 2013

SpaceClaim ,,direct modelling’’ nativ

Încă de la prima apariţie a software-ului MCAD omonim, în 2007, compania SpaceClaim propunea o abordare nouă în modelarea solidelor, respectiv printr-o interacţiune facilă/directă asupra formelor 3D. Încet-încet, comunitatea CAD s-a convins atât de atuurile abordării cât şi de capabilităţile noului jucător.

Vezi toate editiile