Total articole: 62

de Josef Giessauf Georg Steinbichler Florian Raschke 8 iulie 2013

Reglarea temperaturii matriţei.

Reducerea duratei ciclulului, minimizarea rebuturilor, creşterea fiabilităţii constituite, de mult timp, factori esenţiali de competitivitate în domeniul injectării materialelor plastice. De aceea, prelucrătorii caută tot mai mult maşini de injectat de înaltă precizie – adesea cu sisteme moderne de monitorizare a procesului. În mod frecvent, însă, se trece cu vederea un factor de influenţă esenţial: reglarea temperaturii matriţei.

de Chorus Engineering 8 iulie 2013

Systec EXTRA, un suflu nou în eficientizarea producţiei

Sumitomo (SHI) Demag a modelat în mod marcant industria prelucrării maselor plastice încă de la începuturi. Ca specialist în producerea de maşini de injecţie pentru procesarea polimerilor, Sumitomo (SHI) Demag şi concernul japonez din care face parte, reprezintă un lider global în acest sector.

de Wittmann Battenfeld 8 iulie 2013

WITTMANN BATTENFELD. Competence Days 2013

În cadrul evenimentului Competence Days, desfăşurat între 24-25 aprilie, în Kottingbrunn, Lower Austria, la care au participat 1100 de vizitatori, WITTMANN BATTENFELD şi-a respectat motto-ul „Power for the Future” în toate privinţele.

de Ion Potarniche 8 iulie 2013

Eficienţa energetică - caracteristică principală a produselor dezvoltate de ICPE ACTEL (XXI)

În episodul anterior am prezentat câteva aspecte privind teoria sistemelor automate prin prisma performanţelor ce se impun acţionărilor electrice, din punctul de vedere al cerinţelor impuse de obţinerea unor parametri superiori privind eficienţa energetică. S-au evidenţiat cu această ocazie criteriile de stabilitate clasice adaptate la soluţiile dezvoltate de ICPE ACTEL în domeniul acţionărilor de mare putere.

 

de T&T 8 iulie 2013

Remmers câştigă ,,Premiul European pentru Excelenţă în Logistică”

Pe 5 iunie 2013, Asociaţia Europeană de Logistică (ELA) a acordat ,,Premiul European pentru Excelenţă în Logistică” companiei Remmers Building Materials Technology GmbH, pentru pro­iectul ,,<24 h Logistics Concept” (Conceptul logistic de sub 24 de ore). Remmers este o companie de dimensiuni medii, din industria materialelor de construcţii, cu peste 1.400 de angajaţi în peste 40 de ţări.

 

de T&T 8 iulie 2013

O nouă generaţie de echipamente de comandă pentru sistemele de stocare

La LogiMAT 2013 de la Stuttgart, KardexRemstar a prezentat noul sistem de comandă pentru modulele sale de ridicare verticale şi pentru sistemele de stocare paternoster (ascensor cu funcţionare continuă). Cu acest produs, furnizorul de soluţii de logistică internă îşi extinde gama de produse cu un echipament de comandă inteligent pentru depozite mai mici şi pentru soluţii individuale. Noul centru de comandă combină o multitudine de funcţii într-un singur panou.

Vezi toate editiile